Hema | Clay Face Sheet Mask

 

Een tijdje geleden kon je hier al een review lezen over de nieuwe Face Sheet Masks en de Clay Masks van Hema. In hun nieuw gamma zit er ook een combinatie van beide namelijk het Clay Face Mask en die moest ik natuurlijk ook eens uitproberen. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Clay Face Sheet Mask is een tweedelig gezichtsmasker met groene thee extract en klei. Groene klei staat bekend voor het zuiveren en verzachten van de huid. Groene thee-extract hydrateert de huid intensief. Daarnaast voedt het de huid en verbetert het de textuur. Dit kleimasker reinigt niet alleen de huid maar beschermt het ook tegen vervuiling van buitenaf en laat je weer huid stralen.

Ingrediënten:
Aqua, Kaolin, Cellulose Gum, Glycerin, Dipropylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, CI 77289, Parfum, Cetyl Ethylhexanoate, Citric Acid, Caprylyl/capryl Glucoside, Butylene Glycol, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Bentonite, Ascophyllum Nodosum Extract, Epilobium Angustifolium Flower/leaf/stem Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Citrus Paradisi Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Glycine Soja Seed Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Lavandula Angustifolia Extract, Melaleuca Alternifolia Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Salvia Officinalis Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Camellia Sinensis Leaf Extract.


Hoe te gebruiken?
Breng eerst de bovenzijde aan, gevolgd door de onderzijde op de schone en droge huid. Vermijd hierbij je oog- en lipgebied. Laat het masker 10-15 minuten intrekken. Verwijder daarna de 2 delen van het gezicht en spoel af met lauw water.


Kleimaskers ken ik vooral uit een potje of tube. Eentje in de vorm van een sheet mask maakte mij heel benieuwd. Ik ben dit tot nu toe slechts éénmaal eerder tegen gekomen en dat was er eentje van het huismerk van Sephora. Het aanbrengen van beide delen verliep heel vlot. Ze sloten mooi aan op mijn gelaat en bleven ook de hele tijd op hun plaats zitten. Ik had wel verwacht dat ze net als andere kleimaskers hard zouden worden maar dat was niet het geval. Niet dat ik dat zo erg vond eigenlijk want dat maakte het verwijderen ook gemakkelijker. Na het verwijderen voelde mijn gezicht zacht en schoon aan. Ik zou dit masker zeker nog opnieuw aanschaffen.

Het Clay Face Sheet Mask kost € 3,25 en is te koop bij Hema.

Hebben jullie al eens een kleimasker gebruikt?

Reacties

  1. Lijkt me een fijn maskertje! Ik hou niet van kleimaskers omdat ze hard worden, dit masker lijkt me daarom een stuk aangenamer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit geeft ook veel minder geknoei dan eentje uit een tube of potje

      Verwijderen

Een reactie posten