Kneipp | Cottony Smooth

Kneipp heeft sinds kort een nieuwe lijn met verzorgingsproducten: Cottony Smooth. Ik was heel benieuwd en mocht het Crèmebad en de Crème Douche uitproberen. Vandaag vertel ik jullie meer over deze nieuwe productenlijn van Kneipp. Zijn jullie ook zo benieuwd naar deze producten? Lees dan snel verder.

Cottony Smooth is de ideale basis voor jouw dagelijkse verzorgingsritueel en richt zich op de huidverdraagzaamheid en het duurzaam verbeteren van de huidconditie met natuurlijke werkstoffen. De producten zijn verrijkt met katoenmelk en sheabutter. Katoenmelk beschermt de huid door het vochtgehalte te behouden en dit gedurende 24 uur. Sheabutter beschermt de huid tegen uitdroging en versterkt ook de lipiden barrière van de hoornlaag. De producten van deze nieuwe lijn hebben een neutrale zachte geur en richten zicht op de droge, vochtarme en gevoelige huid.

Crèmebad Cottony Smooth


Het Crèmebad is een verzorgend schuimbad met katoenmelk en voedende sheabutter. Door de natuurlijke katoenzachte en rustgevende geur en het speciale NutriCare complex op basis van natuurlijke lipiden en vitamine E biedt dit een heerlijk verwenmoment voor jezelf en je droge huid. Het zorgt voor een romig schuim en reinigt op milde wijze je huid, beschermt het tegen uitdroging en voelt zijdezacht aan.

Het crème bad gebruik je door een dop badschuim toe te voegen aan stromende water (36-38°C).

Ingrediënten:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Sorbitan Peroleate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Sine Adipe Lac, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Sodium Chloride, Citric Acid, Denatonium Benzoate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol.

Het crèmebad zorgt voor heel veel schuim dat ook lang blijft, zalig. De zachte subtiele geur vind ik ook heel fijn. Mijn huid voelde na het nemen van een bad ook heel zacht en gehydrateerd aan.

Crème Douche Cottony Smooth


De Crème Douche is een extra verzorgende douche crème met katoenmelkextract en voedende sheabutter die zorgt voor een langdurig zacht huidgevoel en een optimaal verwenmoment. Het Hydro care effect zorgt ervoor dat het vochtgehalte van de huid 24 uur lang behouden blijft. De huid voelt zacht en soepel aan alsof je net een bodylotion gebruikt hebt.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Flower Extract, Sine Adipe Lac, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Parfum (Fragrance), Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Chloride, Citric Acid, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Silica, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol.

De parelmoeren douchegel geeft veel schuim en maakt mijn huid goed schoon en zacht.

Ik ben helemaal fan van deze nieuwe lijn en ben dan ook heel benieuwd naar de andere producten. Naast het Crèmebad en de Crème Douche zitten er in de Cottony Smooth lijn ook nog een Intensive Handcrème en een Intensive Body Milk.

De Crème douche bevat 200 ml. en kost € 6,49, het Crèmebad bevat 400ml. en kost € 9,99. 

Hebben jullie de Cottony Smooth lijn al gespot? Naar welk product zijn jullie benieuwd?

Reacties

  1. Deze producten klinken heerlijk. Het crèmebad van Kneipp is altijd verzorgend en dat vind ik fijn. Het is niet gewoon een badschuim.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, dat is helemaal waar. Hun producten zijn echt heel fijn.

      Verwijderen
  2. Ik ben benieuwd naar de geur, heerlijk een nieuw product voor onder de douche.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. deze ga ik geheid proberen, ik ben dol op Kneipp!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze lijn van Kneipp zou ik echt graag een keer proberen. De naam maakt me nieuwsgierig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik houd wel van Kneipp. De crème bad klinkt goed. Lekker lang schuim en een gehydrateerde huid!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Kneipp is altijd fijn om te gebruiken. Ik vind ze altijd heerlijk ruiken en fijn om mee in te zeoen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oow heerlijk, ik ben gek op kneip. Vooral de laveldbadolie. Die koop ik altijd als we op vakantie gaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten