Frudia | My Orchard Squeeze Mask Raspberry & Peach

 

Dat ik gek ben op gezichtsmaskers moet ik jullie niet meer vertellen en vind het dan ook fijn om nieuwe merken te ontdekken. Op de webshop van Little Wonderland kwam ik zo een merkje tegen dat mij benieuwd maakte: Frudia. Ik kocht 2 gezichtsmaskertjes van het merk en vandaag vertel ik jullie hier meer over.


My Orchard Squeeze Mask Raspberry

My Orchard Squeeze Mask Raspberry is een probleemoplossend masker voor de huid met verminderde elasticiteit. Het masker is verrijkt met honing en frambozenextract om de huid te hydrateren en te voeden. Zuivere collageen zorgt voor een intense voeding van de droge, zwakke huid. De crème ampoule vol voeding dringt door tot onder de huid om deze stevig en glanzend te houden.


Ingrediënten:
Water, Glycereth-26, Methylpropanediol, Glycerin, Polysorbate 20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Bis-Ethoxydiglycol Cyclohexane 1,4-Dicarboxylate, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Adenosine, Disodium EDTA, Punica Granatum Fruit Extract, Oleth-10, Polysorbate 60, Littlewonderland.nl, 1,2-Hexanediol, Silica, Triethoxycaprylylsilane, Hydrolyzed Collagen, Butylene Glycol, Rubus Chingii Fruit Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Prunella Vulgaris Extract, Honey Extract, Pullulan, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Fragrance

My Orchard Squeeze Mask Peach

My Orchard Squeeze Mask Peach is een kalmerend masker voor de vermoeide en doffe huid dat de huidtextuur helpt te verbeteren en huidirritatie verzacht. Het masker is verrijkt met honing- en perzikextract met rijke aminozuren en voedingsstoffen die helpen om de vermoeide, doffe huid te revitaliseren en op te helderen. Vijf soorten natuurlijke vocht inbrengende factoren zorgen voor een hoge hydratatie. Een waterampoule vol vocht dringt door de droge huid zonder plakkerig te zijn om het gehydrateerd en levendig te houden.


Ingrediënten:
Water, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Octyldodeceth-16, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Betaine, Erythritol, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Butylene Glycol, Littlewonderland.nl, 1,2-Hexanediol, Beta-Glucan, Biosaccharide Gum-1, Centella Asiatica Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Portulaca Oleracea Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Honey Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Fragrance

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een gereinigde huid en laat 15-20 minuten inwerken. Verwijder daarna het masker en dep het resterende serum in de huid totdat het volledig geabsorbeerd is.


Het Raspberry masker voelde heel verfrissend en aangenaam aan op de huid. Het masker had een lekkere zoete geur. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan. Het Peach masker had een heel andere structuur dat het Raspberry masker. Deze had meer de structuur van een netje en vond ik maar nipt passen. Het masker had een lichte perzik geur en was minder sterk dan het Raspberry masker. Na gebruik voelde mijn huid wel goed en zacht aan. Ik ben heel benieuwd naar de andere maskers van Frudia.

De My Orchard Squeeze Mask kosten €1,99 per stuk en kan je o.a. kopen bij Littlewonderland.nl.

Gebruiken jullie vaak gezichtsmaskers? Van welk merk moet ik zeker eens een masker uitproberen?

Reacties

 1. Ik kende dit merk nog niet. De maskertjes hebben een leuke verpakking! Ik gebruik 1 à 2 keer een gezichtsmaskertje. Altijd een heerlijk me time momentje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zalig he. Een maskertje is echt mijn favoriet uit mijn verzorgingsroutine

   Verwijderen
 2. Ik ken dit masker niet. Even tijd voor jezelf is wel leker

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige roze zakjes zijn dat. Ik vind ze alleen daarom al de moeite waard : )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker zo'n fris en fruitig gezichtsmasker! Ik vind die van Fanllory erg fijn en Eucerin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de zakjes er wel leuk uitzien. Fijn dat het verfrist aanvoelt achteraf.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mieke | Miek's Mind12 mei 2021 om 08:59

  ik ben dol op sheetmasks maar niet zo op een zoete geur dus deze laat ik dan aan me voorbij gaan

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten