Op # April

 

We zijn weer bijna het einde van de maand en dan laat ik jullie zien welke producten wij hier met zijn drietjes opgebruikt hebben en of ze bevallen zijn of niet. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Haarproducten:


The Beauty Dept You Drive Me Coco Nuts Coconut Hair Mask
Dit haarmasker vind ik heel fijn om te gebruiken. Mijn haar voelt erna altijd zacht aan en is gemakkelijk doorkambaar. Met 1 verpakking kan ik 3 keer een haarmasker aanbrengen.

The Beauty Dept Let That Man Go Mango Hair Mask
Een verzorgend haarmasker dat ervoor zorgt dat mijn haar meer volume heeft en er beter uit gaat zien.

Foamie Hibiskiss Shampoo en Conditioner bar
Beide producten schuimen veel en maken mijn haar goed schoon. In het begin vond ik het moeilijk om uit te zoeken hoe ik de bars juist moest gebruiken maar dat blijk uiteindelijk heel simpel. Mijn haar voelde zacht aan, had meer volume en was gemakkelijk doorkambaar.

Maskers:


Frudia My Orchard Squeeze Mask Raspberry
Dit masker met vitamine C richt zich op de droge huid. Het sloot mooi aan op mijn gezicht en voelde heel aangenaam aan. De lekkere zoete fruitgeur was een pluspunt. Mijn huid voelde er na gehydrateerd en zacht aan.

Green Rubber Face Mask
Dit maskertje met een heerlijke bananengeur kocht ik bij Action. Je moet de vloeibare formule zelf mengen met een poeder. Na het aanbrengen wordt dit dan een rubberen masker. Ik heb in het verleden al gelijkaardige maskers getest en telkens drupte het product van mijn gezicht bij het aanbrengen en bij dit maskertje was niet niet het geval. Mijn huid voelde erna superzacht aan. Hopelijk hebben ze deze nog want zou het meteen opnieuw kopen.

Blooming Rose Bamboo Face Sheet Mask
Een gezichtsmasker verrijkt met rozenwater voor de normale huid. Het masker voelde aangenaam en verfrissend aan op de huid. Ik kocht het masker bij Action.

Frudia My Orchard Squeeze Mask Peach
Een kalmerend masker voor de vermoeide en doffe huid dat de huidtextuur helpt te verbeteren en huidirritatie verzacht. Dit masker had een andere structuur dan dat ik gewoon ben van een sheetmask. Mijn huid voelde erna wel goed aan.

Let’s Glam Pre Party Prep Face Sheet Mask
Een maskertje voor de normale huid dat ervoor zorgt dat je huid weer gaat stralen. Het masker bevat hyaluronzuur en ureum. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan. De leuke print is mooi meegenomen.

Bad/doucheproducten:


Kruidvat Soft Scrub Douche Scrubcrème
Een scrub met fijne scrubdeeltjes en sheabutter maakte mijn huid lekker zacht. De scrub ruikt ook nog eens lekker.

Allerlei:


Garnier Skinactive Micellair Water met rozenwater
Ik vond dit een heel fijn micellair water om te gebruiken. Mijn huid voelde erna altijd heel schoon aan maar voor mij is de rozengeur net ietsje te sterk.

Kruidvat Oh! My Skin Gummies
Deze vitamines zorgen er voor dat je huid er weer stralend gaat zien en ze smaken ook nog eens lekker. Jammer dat ze telkens in naar Kruidvat ga uitverkocht zijn en online net hetzelfde.

Kruidvat Oh! My Sun Gummies
Deze vitamines bevatten vitamine E die bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Ik vond ze zeker niet slecht maar heb niet echt de neiging om ze opnieuw te kopen.

Nivea Black & White Invisible Anti-transparant
Ik heb weer eens 1 van mijn favoriete deo's opgebruikt. Lang geleden dat ik deze nog eens gebruikt had omdat ik andere deo's aan het testen en opgebruiken was.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt? Zijn er producten waar jullie graag een review van willen lezen?

Reacties

  1. Leuk om te zien wat je hebt opgebruikt! The Beauty Dept haarmaskers vind ik ook heel fijn. Ben benieuwd naar de Kruidvat Skin Gummies. Ik had niet verwacht dat ze echt zouden werken, maar zo zie je maar!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik gebruik ze nog altijd en moet zeggen dat ik amper irritaties gehad heb tot nu toe

      Verwijderen

Een reactie posten