L'Oréal Paris | Elseve Dream Long More Than Shampoo

 

Onlangs bracht L'Oréal Paris de More Than Shampoo’s uit. Shampoo’s die de werking zouden hebben van een masker. Er zijn 3 varianten en ik mocht Dream Lengths uitproberen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over de More Than Shampoo’s. Benieuwd? Lees dan snel verder.


De More Than Shampoo’s zijn beschikbaar in 3 varianten: Dream Long More Than Shampoo is ontwikkeld voor lang, beschadigd haar, Color Vive More Than Shampoo is geschikt voor gekleurd haar en Extraordinary Oil richt zicht op droog haar.

De L'Oréal Paris Elseve Dream Lengths More Than Shampoo is een reinigende shampoo met extra intensieve voeding dat gespleten haarpunten vermindert. Het heeft de reinigende kracht van een shampoo en de verzorging en rijke textuur van een masker. De shampoo bevat een uiterst hoge concentratie aan voedende lipiden. Zijn formule wordt direct opgenomen in de meer beschadigde zones van de haarvezel voor een gerichte en langdurige verzorging, zelfs na het uitspoelen. Het resultaat is perfect schoon, lang haar dat intens hersteld en niet verzwaard is. Dit product is speciaal ontwikkeld voor lang, beschadigd haar.

Ingrediënten:
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cetearyl Alcohol, Ammonium, Lauryl Sulfate, Parfum / Fragrance, Sodium Chloride, Bis(C13-15 Alkoxy), Pg-Amodimethicone, Ricinus Communis Seed Oil / Castor Seed Oil, Sodium, Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxycitronellal, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Phenoxyethanol, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Trideceth-6, Salicylic Acid, Polyquaternium-7, Limonene, Benzoic Acid, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Geraniol, Citric Acid, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal. (F.I.L., C262567/1).

Hoe te gebruiken?
Breng de shampoo aan op vochtig haar en masseer de hoofdhuid tot het product schuimt. Verdeel het vervolgens over de lengtes van je haar. Spoel daarna goed uit.


De Shampoo heeft meer de structuur van een conditioner dan een shampoo. Toch heeft het wel de werking van een shampoo en het schuimt ook heel goed. Normaal gezien gebruik ik altijd een conditioner na het wassen maar met dit product is dit helemaal niet meer nodig. Mijn haar is schoon, gemakkelijk doorkambaar en heeft meer volume. Ik was aangenaam verrast en kan deze shampoo zeker aanraden.

De Dream Long More Than Shampoo kost € 6,49 voor 200ml en is te koop bij o.a. Kruidvat,...

Wat denken jullie van deze shampoo met de werking van een haarmasker?

Reacties

  1. Dat je niet eens meer een conditioner nodig had klinkt heel positief!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een goede tip! Ik gebruik vaak de Nutri Gloss conditioner van L'Oreal Paris, in de roze verpakking.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed! Ga deze binnenkort eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me erg fijn en handig zo'n soort 2 in 1 product. Zelf gebruik ik erg graag shampoobars.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik moet ook altijd conditioner gebruiken, dus dat is heel fijn dat dat niet meer nodig is met dit product. Goede tip!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb echt geen enkele keer een conditioner gebruik toen ik deze gebruikt heb.

      Verwijderen
  6. Dank voor de tip ik ga deze zeker eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, wat ideaal. Thanks voor de tip! Ik ga hier eens naar kijken

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten