La Roche-Posay | Toleriane Ultra Dermallergo Sterile Hydrating Mask


Onlangs heeft La Roche-Posay een gezichtsmasker uitgebracht in hun Toleriane-lijn. Deze lijn brengt de allergische of geïrriteerde huid tot rust. Ik mocht dit sheet mask uittesten en vertel jullie hier vandaag wat meer over.


Het La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo Sheet Mask is een hydraterend masker speciaal ontworpen voor de intolerante, ultragevoelige of allergische huid. Met een unieke formule kan dit frisse en omhullende masker de huid verzachten en beschermen. Het helpt de huidbarrière te versterken en symptomen van ongemak, zoals uitdroging, roodheid en een prikkelend gevoel, te verminderen.

Het masker is verrijkt met neurosensine, een krachtige en verzachtende dermatologische werkstof die de gevoeligheid en reactiviteit van de huid vermindert. Glycerine houdt water vast en hydrateert de huid intens. Panthenol, ook bekend als provitamine B5, herstelt de huidbarrière zeer efficiënt. Ze verzacht huidirritatie en vermindert een verhit en jeukend gevoel door de cellulaire vernieuwing te stimuleren. Daarnaast verbetert ze ook de elasticiteit door de huid te hydrateren en te verzachten.

Ingrediënten:
Aqua / Water, Glycerin, Propanediol, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Toluene Sulfonic Acid, Ammoniumpolyacryloyldimethyl Taurate, Xanthan Gum, Panthenol, Disodiumedta, Citricacid.

Hoe te gebruiken?
Je brengt het masker aan op een gereinigd gezicht. Laat het masker 15 minuten inwerken. Na het verwijderen kan je het overblijvende serum verder inmasseren.


Het masker voelt heel aangenaam en verfrissend aan op de huid. Het sluit ook mooi aan op mijn gelaat. Mijn huid voelde erna goed aan en ik kan mij zeker voorstellen dat ook heel fijn aanvoelt voor iemand met een gevoelige huid. Mijn huid had het serum goed opgenomen want ik had amper serum over om in te masseren. Heb je een gevoelige huid dat een opkikker kan gebruiken dan zou ik dit masker zeker aanraden. Het masker zou hetzelfde effect hebben dan 1 week serum te gebruiken.

Het Toleriane Ultra Dermallergo Sterile Hydrating Mask kost ongeveer € 5,00 en is te koop bij de apotheek of bij de online farmacie.

Gebruiken jullie producten van La Roche-Posay?

Reacties

  1. Lijkt een fijn maskertje voor mensen met een gevoelige huid. Ik heb nog geen producten van La Roche-Posay gebruikt, maar ik denk wel dat dit een goed merk is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het merk heeft zo'n fijne producten. Ik heb bijvoorbeeld altijd Cicaplast Baume in huis. zeker aan te raden als je een kleintje hebt

      Verwijderen
  2. lieve help wat een hoop ingredienten in een zakje ! We hebben een boel nodig om mooi te blijven

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een heerlijk masker! Ik heb de laatste tijd weer erg droge ogen en een geïrriteerde huid rondom mijn ogen. Ik durf dan eigenlijk vrij weinig te experimenteren, maar misschien is dit masker juist een uitkomst!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Denk dat je dan beter eens bij de dermatoloog ten rade gaat. Ik heb dat jaren terug ook gehad en gelukkig nu geen last meer van.

      Verwijderen
  4. Wat fijn dat het zo'n positief effect had op je huid. Ik vind het wel vrij duur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze is volgens mij echt perfect voor mijn gevoelige huid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ken het merk alleen bij naam. Maar het klinkt als niet heel verkeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hmm dit klinkt als een fijn masker wat niet zo erg plakt klopt dat?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het lijkt me erg positief dat je niet teveel serum overhad om in te masseren. Dan heeft je huid het dus al goed opgenomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten