Favorieten April


De voorbije maand leerde ik weer heel wat nieuwe producten kennen. Mijn favorieten daaruit zette ik even op een rijtje en die laat ik vandaag aan jullie zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.
De Perfect Moisture zorgt voor een balans tussen hydratatie en verzorging. Ik gebruik deze nu al een aantal weken en mijn huid voelt goed aan. Je hebt maar weinig product nodig van deze crème om je hele gezicht in te smeren. 
Dankzij het handige pompje kan je gemakkelijk het product doseren. De crème trekt snel in en plakt niet. Je huid gaat meteen gehydrateerd aanvoelen. De Dream Lengths More Than Shampoo is een reinigende shampoo met extra intensieve voeding dat gespleten haarpunten vermindert. Dit product reinigt het haar zoals een shampoo en verzorgt het haar als een masker. De More Than Shampoo is speciaal ontwikkeld voor lang, beschadigd haar. De shampoo schuimt veel en maakt mijn haar goed schoon. Normaal gezien gebruik ik na het wassen een conditioner maar met dit product heb ik dit niet nodig. Mijn haar is ook gemakkelijk doorkambaar. Zoals je kan zien is de tube al bijna op en zou deze zeker weer opnieuw kopen. 

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara


Ik zag deze mascara de laatste tijd vaak voorbij komen en was dan ook blij dat ik deze mocht uittesten. Met het lange en smalle borsteltje kan je het product gemakkelijk en precies aanbrengen. Ik heb van mezelf al lange wimpers en deze mascara zet ze extra in de kijker. Een review mag je zeker nog verwachten.

Kneipp Cottony Smooth Crèmebad


Ik kan zo genieten van een lekker warm bad met veel schuim. Dit verzorgend crèmebad uit de nieuwe Cottony Smooth lijn van Kneipp bevat katoenmelk en sheabutter. Het product geeft lekker veel schuim, zalig. De geur is heel subtiel en zacht.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Mooie producten! De shampoo klinkt erg fijn, zeker als je geen conditioner meer nodig hebt. Naar de mascara ben ik erg benieuwd, ik had hem nog niet gezien. En dat crèmebad van Kneipp klinkt ook heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten