Op # Maart


We zijn weer bijna het einde van de maand en dan laat ik jullie mijn opgebruikte producten zien. Deze maand doe ik een Masker Challenge. Het overzicht van alle maskers die ik gebruikt heb in maart en hoe ze bevallen zijn mag je in april verwachten.


Maskers:


A’Pieu Banana Milk One Pack Mask
Een masker dat zich richt op de elasticiteit, het voeden en hydrateren van de huid. Het masker voelde heel verfrissend en aangenaam aan op de geur. De lichte bananengeur is mooi meegenomen.

Bad/doucheproducten:


Beautyblends Sugar Coffee Body Scrub with Coconut Oil, Vitamins & Rose-Macaron
Deze coffee scrub ruikt echt heerlijk. Het maakt de huid lekker zacht alleen ligt je bad erna helemaal vol. hahaha

The Body Shop Festive Berry Shower Gel
Een douchegel uit de voorbije kerstcollectie van The Body Shop. Het product maakt de huid goed schoon en ruikt lekker fruitig.

Kneipp Badolie Eucalyptus
Deze heerlijk ruikende badolie gebruik ik altijd wanneer ik verkouden ben. Ik ga deze zeker nog opnieuw kopen. Alleen al die geur is heerlijk.

Allerlei:


Secret Outlast Clear Gel Completely Clean
De Secret Outlast Clear Gel is een gel deodorant dat ervoor zorgt dat je je hele dag fris voelt. Ik vond deze deodorant heel fijn om te gebruiken en zoals beloofd rook ik de hele dag lekker fris.

Lucovitaal Haar Vitamines
De laatste tijd zag ik meer en meer haarvitamines voorbij komen en wou dit ook een keer uitproberen. De vitamines lijken op snoepjes waardoor je niet echt doorhebt dat je iets inneemt. Ik heb toch al een gevoel dat mijn haar wat voller is. Ik ben intussen aan de volgende dosis begonnen want ik denk dat je echt pas resultaat gaat zien na enkele maanden.

Kruidvat Oh My Skin Gummies
Deze vitamines zorgen ervoor dat je huid er weer beter uit gaat zien. Net zoals bij de haar vitamines verwacht ik pas na enkele maanden resultaat.

Baby Needs Cotton Pads
Deze grote wattenschijven gebruik ik graag om mijn make-up te verwijderen. Ze zijn heel zacht en meestal kom ik met 1 toe om alles te verwijderen.

Filip:


Filip heeft deze maand heel wat producten opgebruikt.

Diesel Only The Brave Eau The Toilette
Een lekkere, frisse mannengeur is een toffe flacon. Hij heeft al nog een exemplaar klaarstaan.

Nivea Men Fresh Active Deodorant
Filip heeft niet echt een favoriete geur qua deodorant maar hij gebruikt graag die van Nivea Men en hij wisselt vaak af tussen de geuren.

Nivea Men Rock Salts
Rock Salts is de één van de favoriete geuren van de Nivea douchegels. Laat je fris ruiken en maakt de huid goed schoon.

Balea Men Spicy Hemp Duschgel

Ik had deze douchegel meegebracht bij mijn laatste bezoek aan de DM, wat intussen al een hele tijd geleden is. Zelf vind ik de geur niet zo lekker maar Filip heeft deze toch opgebruikt en vond er ook niets speciaals aan.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Dit blijft één van mijn favoriete artikels op jouw blog. Ben altijd benieuwd wat je allemaal hebt gebruikt! Ik was aan het twijfelen om die Lucovitaal gummies te kopen, ze springen al een tijdje in mijn oog. Je hebt me overtuigd want ik heb ze net besteld. Ben benieuwd of ze iets zullen doen voor mijn haar. En anders heb ik toch lekkere snoepjes, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten