Lush | Pasen


Toen ik op Instagram zag dat bij Lush de Paascollectie te koop was, kon ik het niet laten om een bezoekje te brengen aan de winkel. Ik kocht verschillende stuks uit de collectie. Mijn zoontje Rui was mee en hij vond ze er allemaal heel leuk uitzien. Vandaag laat ik jullie mijn shoplog zien.


Golden Egg Bath Bomb Melt

De Golden Egg Bath Bomb Melt is rijk aan de hydraterende en verzorgende Fair Trade biologische cacaoboter, het reinigende en verkwikkende bergamot, Braziliaanse sinaasappelolie. De glinsterende gouden glans zorgt volgens mij voor een glitter explosie in bad. De Bath Bomb Melt kost € 6,50.


Follow The White Rabbit Bath Bomb

Dit Witte Konijn zorgt voor een magische, fruitige regenboog in bad. De bath bomb bevat verkwikkende en reinigende Siciliaanse citroenolie en bergamotolie en verdikkend maïszetmeel. De Follow The White Rabbit Bath Bomb kost € 5,00.


Flamingo Egg Bath Bomb

De Flamingo Egg Bath Bomb is een vrolijk, gezouten eitje dat zorgt voor een suikerspin­zoete badervaring met blauwe en flamingoroze kleuren. Grof zeezout verzacht de huid, vetiverolie herstelt en ontspant. Siciliaanse citroenolie reinigt en heeft een verkwikkend effect. De Flamingo Egg Bath Bomb kost € 6.50.


Humpty Dumpty Bath Bomb

De Humpty Dumpty Bath Bomb is een leuk blauw-geel mannetje met de geur van Honey I washed the kids. Wanneer je het open breekt zit er nog een eitje in. Je kan deze bath bomb dus eigenlijk meerdere keren gebruiken.

De bath bomb bevat verkwikkende en reinigende bergamotolie en verfrissende en herstellende Braziliaanse sinaasappelolie. De Humpty Dumpty Bath Bomb kost € 8,50.


The Owl And The Pussycat Bath Bomb

Hoe leuk is dit bootje met een uil en een poes? De The Owl And The Pussycat Bath Bomb bevat het verzachtende agar agar, het hydraterende carrageenextract en gardenia-extract. Deze erwtengroene boot laat een zoete vanille, aardbeiengeur los. Het zijn eigenlijk 3 bath bombs die je in 1 keer kan gebruiken of alle 3 apart. 
De The Owl And The Pussycat Bath Bomb kost € 7,50.


Walter Bunny Body Butter

De Walter Bunny Body Butter bevat verzachtende en hydraterende murumuru- en sheaboter, verzachtend cacaopoeder dat ook nog eens rijk is aan anti-oxidanten. Daarnaast zit er ook nog verzachtende Vanille Absolue in en mild exfoliërend maïsmeel.

Je gebruikt deze natuurlijke chocolade-exfoliator op een natte huid in een warme douche. Wrijf je huid goed in en spoel af voor een zachte huid. Dit product smelt door lichaamswarmte, dus moet je het koel bewaren.

De Walter Bunny Body Butter kost € 10,00.


Hebben jullie iets uit de Paascollectie van Lush gekocht? Naar welk product ben je benieuwd?

Reacties

  1. Wat een vrolijkheid zeg, hier krijg je echt zin in de paasdagen en lente van. Ik heb deze paascollectie van Lush nog niet, maar vind dit wel echt weer eens super collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken het merk niet, maar wat een leuke artikelen voor pasen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik word helemaal vrolijk van de kleurtjes en vormen van deze producten. Heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hier word je spontaan vrolijk van. Ga ook eens rondneuzen bij Lush, altijd fijne spullen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. het ziet er enorm leuk en vrolijk uit, maar ben ik nu weer erg het zusje van Dagobert Duck als ik zeg dat ik ze best wel duur vind?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wij hebben geen bad in huis. Anderz was ik zeker voor die gouden bunny gegaan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben gek op lush maar koop het alleen als ik op vakantie ben...vind t best prijzig voor 1 x in bad...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat bootje vind ik echt wel leuk...
    Maar ik heb geen bad, soms best jammer. lol

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke collectie voor Pasen! Ik ben vooral benieuwd naar de flamingo egg vanwege de kleur en geur.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een grappige producten. Ik snap wel dat je dit graag wilde aanschaffen. Ik heb in huis wel een aantal dingen van Lush, maar niets voor in bad. Vind het altijd zo zonde dat die ballen maar eenmalig gebruikt kunnen worden haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten