Hema | Eye Like Your Sparkle Eye Mask Silver

 

In het nieuwe gamma van Hema zitten niet alleen gezichtsmaskers maar ook oogmaskers. Mijn oog viel op de zilveren versie van de Eye Like Your Sparkle Eye Mask. Ik testte ze uit en vandaag vertel ik jullie hier meer over.


Het Eye Like Your Sparkle Eye Mask Silver is een oogmasker met niacinamide en hyaluronzuur. Dit masker vermindert de doffe en vermoeide huid onder de ogen en zorgt voor een stralende en egale huid. Je blik gaat er weer jeugdig en fris uitzien.

Ingrediƫnten:
Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Agar, Polyacrylic Acid, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Tartaric Acid, Niacinamide, Cetyl Ethylhexanoate, Cellulose Gum, Butylene Glycol, Caprylyl/capryl Glucoside, Centella Asiatica Extract, Adenosine, Aluminum Glycinate, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, 1,2-Hexanediol, Palmitoyl Tripeptide-5, Oryza Sativa Extract, Glycine Max Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract.


Hoe te gebruiken?
Breng de patches aan op een gereinigde, droge huid onder de ogen. Laat de maskertje 15 minuten intrekken. Je mag dit masker wekelijks gebruiken.


Meteen toen ik de verpakking opende viel mijn oog op de zilveren kleur van de oogpatches. De gelpatches voelen aangenaam aan op de huid en blijven de hele tijd ook mooi op hun plaats. Ik voelde amper dat ik de oogmaskers aan had. De huid onder mijn ogen voelde heel zacht en gehydrateerd aan. Ik zou ze zeker nog opnieuw aanschaffen.

Het Eye Like Your Sparkle Eye Mask Silver kost € 2,75 en is te koop bij Hema.

Gebruiken jullie soms een oogmasker?

Reacties

  1. Oh, dit oogmasker ziet er leuk uit. Alleen al daarom zou je het kopen. Ik gebruik te weinig oogmaskers, terwijl mijn vermoeide ogen het eigenlijk goed kunnen gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was voor mij ook al een reden om het aan te schaffen hahaha

      Verwijderen

Een reactie posten