Garnier | Loving Blends Milk Mask Honing Haarmasker

 

Wekelijks gebruik ik 1 à 2 keer een haarmasker omdat mijn haar de extra verzorging kan gebruiken. Een tijdje geleden bracht Garnier de Milk Masks uit, die beschikbaar zijn in 3 varianten: Herstellende Honing voor beschadigd of breekbaar haar, Voedende Amandel voor normaal tot droog haar en Verzachtende Cacao voor onhandelbaar of pluizig haar. Ik kocht het Honing Masker en vandaag vertel ik jullie hier wat meer over.


Het Milk Mask Honing Haarmasker richt zich op beschadigd en breekbaar haar en versterkt het haar tot in de punten, zonder het te verzwaren.

Het Loving Blends Milk Mask Honing bevat biologische amandelmelk uit Spanje, bekend om haar hydraterende eigenschappen. Ook is het haarmasker verrijkt met Honing uit Hongarije, bekend om haar zachtheid en herstellende eigenschappen.


Ingrediënten:
Aqua / Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract / Sweet Almond Seed Extract, Mel / Honey, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glyceryl Stearate, Hydroxypropyl Guar , Caprylyl Glycol, Citric Acid, Xanthan Gum, Tartaric Acid, Cetyl Esters, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Dehydroacetic Acid, Geraniol, Coumarin, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum / Fragrance.


Hoe te gebruiken?
Breng het Milk Mask aan op nat, gewassen haar van de haarwortels tot aan de punten. Spoel na het aanbrengen van het haarmasker het haar goed uit.


De structuur van dit masker is veel lichter dan die van de maskers dat ik gewoon ben. Hierdoor kan je het product ook gemakkelijker over je haar verdelen en uitspoelen. Mijn haar voelt erna heel zacht aan en plust ook minder. Dit masker ruikt echt zalig. Ik ben heel tevreden over dit Milk Mask.

De Milk Masks zijn 98% van natuurlijke oorsprong en de fles is 100% recyclebaar en geproduceerd in een fabriek die zich bezig houdt met duurzaamheid.

De Loving Blends Milk Masks kosten € 6,49 en zijn te koop bij o.a. Kruidvat.

Gebruiken jullie een haarmasker om je haar wat extra te verzorgen?

Reacties

  1. Oh, je hebt me super benieuwd gemaakt naar dit masker. Het klinkt heerlijk. Ik wist niet dat Garnier nu ook milk masks heeft. Vind die verpakking van Garnier ook altijd zo mooi en uitnodigend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben het toevallig tegen gekomen. Er zijn nog andere varianten en die wil ik zeker ook eens proberen.

      Verwijderen

Een reactie posten