Banila Co | Dear Hydration Sheet Mask

 

Banila Co is een merk dat ik de laatste tijd vaak voorbij zie komen op social media. Ik zag dat het merk ook een sheet mask in hun productlijn heeft en als maskertjes addict wou ik dit natuurlijk ook een keertje uitproberen. Benieuwd of het mij bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Dear Hydration Sheet Mask richt zich op de vermoeide en vochtarme huid. Het masker verzacht de huid en bevat het Banila Co Urban Water Guard System dat geformuleerd is met pepermunt extract wat de huid zuivert, voedt en acne tegengaat. Basilicum geeft immuunsysteem een boost tegen vrije radicalen en daardoor huidstressverminderend werkt. Neem Leaf extract zorgt voor een egale huidtoon en vermindert littekens en pigmentvlekken. Gefermenteerd lotuswater kalmeert en verheldert de huid.

Ingrediënten:
Water, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Betaine, Hydroxyacetophenone, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Jojoba Esters, 1,2-Hexanediol, Fragrance(Parfum), Disodium EDTA, Nelumbo Nucifera Flower Water, Althaea Rosea Flower Extract, Propylene Glycol, Caffeine, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Phenoxyethanol, Bambusa Arundinacea Juice, Yeast Extract, Azadirachta Indica Leaf Extract, Mentha Arvensis Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een droge, gereinigde huid. Laat 15 à 20 minuten intrekken. Na het verwijderen van het masker kan je het resterende serum zachtjes inmasseren.


Hoe leuk is deze verpakking? Alleen vond ik deze nogal moeilijk om te openen. Het masker voelde heel verfrissend aan op de huid. Het paste goed aan op mijn huid en voelde aangenaam aan. Na gebruik voelde mijn huid heel zacht en gehydrateerd aan. Ik denk dat dit masker ideaal zou zijn na een dagje zonnen of wanneer je huid echt nood heeft aan een hydratatieboost. Ik zou het zeker en vast nog aanschaffen. Ik ben heel benieuwd naar de andere producten van dit merk.

Het masker is o.a. te koop bij Littlewonderland.nl en kost €3,50.

Kenden jullie het merk Banila Co al?

Reacties

 1. Wat een leuke verpakking. Heerlijk een masker om te ontspannen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke verpakking. Heerlijk een masker om te ontspannen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke verpakking inderdaad en de prijs is ook prima! Klinkt als een fijn masker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, dit merk is nieuw voor mij maar het ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja de verpakking is inderdaad wel leuk - ik had nog nooit van het merk gehoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kon het merk nog niet. Maar ik ben gek op maskertjes, dus bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de verpakking ook super schattig. Ken het merk verder ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten