Shoplog | Lush

 

Onlangs ging ik eventjes naar Wijnegem shopping om enkele inkoopjes te doen en dan kon een bezoekje aan de Lush winkel niet ontbreken. Ik kon nog enkele producten uit de sale scoren en nam ook enkele nieuwe producten uit Valentijns collectie mee. Kijken jullie mee wat ik allemaal gekocht heb? 


Eerst enkele productjes uit de sale. De producten waren allemaal met 50% korting. 


Honey I Washed The Kids Showergel 

Een zoete en romige douchegel met honing, lotusbloem, tijgerlelie, bergamot- en sinaasappelolie die ervoor zorgt dat je naar karamel ruikt. Zalig. Normaal kost deze douchegel € 9,95 en nu heb ik dus € 4,98 betaald.

Cookie Dough Lipscrub 

Met de koude van de laatste tijd kunnen mijn lippen wat extra verzorging gebruiken. Deze lipscrub met een combinatie van grove suiker en superfijn zeezout zorgt voor de zacht gepolijste lippen. Hydraterende sheaboter, hazelnoot en pistache-olie maken de lippen lekker zacht. Daarnaast bevat de scrub nog een mix van vanille, etherische amandelolie, balsemzilver en johannesbrood. De scrub kost normaal € 10,95 en ik betaalde nu € 5,48.

Seanik Shampoo Bar 

De Seanik shampoo bar zorgt ervoor dat je haar meer volume krijgt. De shampoo bar bevat zeezout dat extra volume geeft en grondig reinigt. Citroen zorgt voor glans en een frisse geur, jasmijn en mimosa maken deze shampoo bar helemaal af met hun verleidelijke geuren. De normale prijs is € 11,50 en nu € 5,75.

Enkele dagen ervoor was de Valentijns collectie binnen gekomen en daar was ik dus heel benieuwd naar. Ik kocht uiteindelijk enkel een bath bomb hieruit. 


Heart Beat Bath Bomb 

De Heart Beat Bath Bomb heeft de geur van Rose Jam, een bekende geur van Lush. De bath bomb bevat rozenolie en roos absolue uit Pakistan en verzachtende en verzorgende cacaoboter. De gouden hartjes hebben een verzorgend effect. Deze bath bomb kost € 7,50.

Als laatste nam ik nog enkele klassierkers mee. Eén bath bomb en enkele bubble bars. Ik ben vooral fan van de bubble bars omdat je ze meerdere keren kan gebruiken en omdat ze zalig veel schuim geven. 


Sex Bomb Bath Bomb 

De Sex Bomb Bath Bomb bevat een bloemige mix van jasmijn, ylang ylang en scharlei zorgt dat je vanzelf in de juiste stemming raakt. Jasmijn is een afrodisiacum en in de aromatherapie helpt jasmijn bij het verminderen van gevoelens van stress en angst. Scharlei wordt in de aromatherapie gebruikt vanwege de kalmerende en opwekkende eigenschappen, maar werkt ook als afrodisiacum dankzij de stimulerende en suggestieve geur. Ylang ylang vermindert gevoelens van stress, ontspant en kalmeert. De Sex Bomb Bath Bomb kost € 5.95.

The Comforter Bubble Bar

Deze bubble bar zag ik al zoveel voorbijkomen maar had deze nog nooit zelf gekocht. Nu was ik toch benieuwd en nam een exemplaar mee. De bubble bar bevat het opwekkende bergamot. Cassis absolue zorgt voor een knusse, warme blauwe-bessengeur. Cypresolie heeft een antimicrobiële werking en helpt bij het verlichten van spierpijn. The Comforter Bubble Bar kost € 7,95. 

Figs In Honey Bubble Bar

Deze bubble bar in de vorm van een vijg zag er zo leuk uit dat ik deze ook eens moet uitproberen. Moet zeggen dat de paarse kleur in combinatie met het goud mij al overtuigd had. De Figs In Honey Bubble Bar bevat verwarmende benzoëhars die pijnlijke spieren verlicht. De hydraterende, Fair Trade sheaboter is afkomstig van een vrouwencoöperatie in Ghana en wordt op traditionele wijze geproduceerd. Mirre voegt een kruidige ondertoon toe aan deze bubble bar. De bubble bar kost € 8,95.

Gebruiken jullie producten van Lush? Hebben jullie iets in de sale gescoord?

Reacties

  1. Wat een heerlijke producten allemaal! Ik ben wel benieuwd naar de Heart Beat bath bomb. The Comforter bubble bar is een favoriet van mij. Een lekkere geur en zalig veel schuim!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten