Shoplog | Cult Beauty

 

Net voor het einde van het jaar heb ik nog een kleine bestelling geplaatst bij Cult Beauty. Ik had een code voor 15% korting en dat wou ik niet laten schieten. Vandaag laat ik jullie mijn mini-shoplog zien. Drunk Elephant Hair & Body Littles Kit £41.00 De Hair & Body Littles Kit is een mix van de haar- en lichaamscollectie van Drunk Elephant en ideaal om kennis te maken met het merk. De set bevat de Cocomino Glossing Shampoo (60ml), de Cocomino Marula Cream Conditioner (60ml),de Kamili Cream Body Cleanser (60ml), de Sili Body Lotion (60ml), de Wild Marula Tangle Spray (60ml), de T.L.C. Happi Scalp Scrub (60ml) en de Sweet Pitti Deodorant Cream (30ml). De kit zit verpakt in een leuke fluo gele toilettas en je krijgt er nog een kam bij.

Wishful Yo Glow Candy Cane £13.50 


De drie-in-één scrub zorgt binnen enkele seconden voor een gladde en stralende huid en dit dankzij de unieke combinatie van fruitextracten, zuren en zachte exfolianten. De scrub heeft de zoete geur van candy canes.

The Inkey List Collagen Booster £8.99 


In het verslag dat ik kreeg van Nomige stond dat mijn huid een tekort had aan collageen. Bij Cult Beauty zag ik De Collagen Booster van The Inkey List en aangezien deze heel betaalbaar is wou ik het serum eens uitproberen. Het stimuleert collageen en zorgt ervoor dat je huid er steviger en soepeler gaat uitzien. Het minimaliseer ook fijne lijntjes en rimpels.

Ik had nog een setje van It Cosmetics besteld maar jammer genoeg kreeg ik erna een mail dat het niet meer beschikbaar was. De gratis kwast die je kreeg heb ik wel gekregen. 


Bij mijn bestelling kreeg ik nog 2 samples.

Naar welke producten zijn jullie benieuwd?

Reacties

 1. De drunk Elephant minis zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken de producten niet. Veel succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zien er leuk uit, ideaal om cadeau te geven

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke producten heb je geshopt! Ben erg benieuwd naar reviews ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe producten heb je besteld. Veel plezier er mee

  BeantwoordenVerwijderen

 6. Drunk Elephant! Geweldige naam. Die heeft gewoon mijn voorkeur door de naam, denk ik! Ik hou nogal van olifanten en ten tweede doet dit me aan Delirium denken (dat is dus een bier met een (roze) olifant op het etiket en dan de naam delirium...
  Enfin, daarom dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zoooo, dat was vast even heel erg lekker shoppen,kan ik me voorstellen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten