Verras iemand met een gepersonaliseerde koekjestrommel van Smartphoto.be


Het is een heel vreemd jaar en al maanden zitten we meer in ons ‘kot’ dat wat anders. Hierdoor kunnen we vaak heel wat mensen die nauw aan ons hart liggen niet zien. Die willen we natuurlijk met de feestdagen eens extra verrassen. Ik mocht iets leuks uitkiezen van Smartphoto.be rond dit thema. Er is zoveel leuks om te personaliseren en ik ging voor de koekjestrommel.


Wanneer je kiest voor de koekjestrommel heb je de keuze uit 4 soorten doosjes: een rechthoekig, hartvormig, rond of een vierkant. Ik besloot voor de rechthoekige variant te gaan. Het doosje is 19,8 cm x 12,8 cm x 5 cm. Daarnaast kan je kiezen of je voor een doos gevuld met Lotus koekjes gaat of een lege. Ik koos voor een lege want ik ga samen met Rui zelf koekjes bakken en versieren. Dat maakt deze leuke doos nog persoonlijker.

Voor de rechthoekige trommel is er een keuze uit 161 designs. Alle afbeeldingen en tekst dienen als voorbeeld en kan je naar wens personaliseren. Moederdag, vaderdag, communie, de eindejaarsfeesten. Voor elke gelegenheid zit er wel een voorbeeldje tussen. De koekjestrommel zelf is gemaakt van metaal met bedrukbare aluminium plaat.

Het creëren en bestellen gaat heel gemakkelijk. Eerst kies je welke vorm je wil. Daarna of je een gevulde doos wil of niet. Hierna heb je dan de keuze uit heel wat designs. Ik koos er eentje met 2 foto’s. Je plaatst de 2 foto’s op het design. Je kan dan nog zelf wat puzzelen en de grootte en positie van de foto aanpassen. Als laatste kies je het lettertype en grootte van de tekst die je op het doosje wil. Toen ik de koekjestrommel ontvangen had vond ik deze nog mooier dan ik in gedachten had. De kwaliteit van de foto’s is heel mooi. Ik denk dat wij hier iemand heel blij mee gaan maken. 

De koekjestrommel zonder koekjes kost € 19,95. Heb je liever de variant vol met Lotus koekjes (1x 140gr speculoos, 4x speculoos XL, 1 pak met 4 kleine wafels) dan kost dit € 25,95.

Kiezen jullie ook voor gepersonaliseerde cadeaus? 

Reacties

 1. Dat is een leuk cadeau voor mijn ouders. Mijn moeder zou dat fantastisch vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, wij hebben er ook één! Super leuk gepersonaliseerde cadeaus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superlief trommeltje is het geworden. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er echt ontzettend leuk uit! En zo'n trommel is altijd handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk de variant vol met koekjes, want zo een lege koekjestrommel is ook zo wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke koekjesdoos heb je gemaakt! Wij hebben er voor Nieuwjaar ook 2 besteld voor familie.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten