Treaclemoon | Limited Edition Scented Bath Salts

 

Als er iets is waar ik van kan genieten tijdens de koudere maanden is het een lekker warm bad en het liefst met veel schuim. Mijn favoriete producten hiervoor zijn de Scented Bath Salts van Treaclemoon. Nu hebben ze net 4 limited edition wintergeuren uitgebracht en die moest ik natuurlijk eens uitproberen.

De namen Winter Berry Magic, Christmas Dreams, Party Girl Bubbles en Cosy Spiced Hugs klinken alvast veel belovend. Ook zo benieuwd naar deze producten? Lees dan snel verder. 


Winter Berry Magic 


Winter Berry Magic heeft de geur van wilde bramen. De basis van zeezout is verrijkt met jojoba olie, huidverzachtende saffloerolie, vitamine E en verzorgende rozenbottelolie.

Christmas Dreams 


Christmas Dreams ruikt lekker naar granaatappels en is verrijkt met vanille extract, jojoba olie, vitamine E, huidverzachtende saffloerolie en vijgenextract.

Party Girl Bubbles 


Party Girl Bubbles heeft de feestelijke geur van perzik prosecco! De basis van zeezout is verrijkt met perzikextract, druivenpit olie, jojoba olie, huidverzachtende saffloerolie en vitamine E.

Cosy Spiced Hugs 


Cosy Spiced Hugs heeft een echte nostalgische wintergeur en ruikt naar kruidige kaneel. De basis van zeezout is verrijkt met jojoba olie, vitamine E en verzorgende en huidverzachtende saffloerolie. 


Hoe te gebruiken?
Giet de hele verpakking leeg onder stromend water voor heel veel schuim.

Hoe leuk zijn deze verpakkingen? Alleen al van de namen wordt je vrolijk. Het badzout schuimt niet alleen veel maar laat je badkamer ook nog eens heerlijk ruiken. Cosy Spiced Hugs is mijn favoriet. Aangezien het limited editions waren heb ik meteen een voorraadje ingeslagen.

Alle producten zijn vegan friendly en dermatologisch getest. 

Treaclemoon Scented Bath Salts kosten € 1,49/ stuk en zijn te koop bij o.a. Kruidvat.

Welke geur spreekt jullie het meeste aan? Kunnen jullie ook zo genieten van een warm bad?

Reacties

  1. Wij hebben thuis een 3hoek bad met bubbels, maar ik zit er eigenlijk nooit in. Toch maar eens doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de verpakkingen zijn schattig! Helaas hebben wij jaren geleden het bad uit de badkamer laten slopen. We hebben een heerlijke inloopdouche. Doucht heerlijk maar baddert beroerd :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een fijne geuren!jammer dat ik geen bad heb

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Niet alleen de namen word je vrolijk van,maar ook de verpakkingen..hoe leuk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. WoW wat zijn ze heerlijk. Ik heb deze hele lijn in huis. Ben er helemaal weg van.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten