Shoptip | Tips 'n Toes Webshop

Een tijdje geleden kon je hier lezen dat ik mijn nagels onder handen had laten nemen bij Tips ’n Toes. Ilse speelde al een hele tijd met het idee om een webshop met producten, accessoires en juwelen te starten. Dit projectje lag eventjes aan de kant maar de situatie van de laatste maanden was ook dan de ideale gelegenheid ermee te beginnen. 

Op de Tips 'n Toes Webshop kan je naast verzorgingsproducten ook antiallergische juwelen, fantasiejuwelen, accessoires, magnetische wimpers, mascara, wimperserums en mondmaskers terugvinden. Ik had mijn oog laten vallen op een prachtig paar nikkelvrije oorbellen van JuwEls. Els gebruikt nikkelvrije materialen, zodat ook iemand met een allergie deze zonder problemen kan dragen. Ikzelf ben allergisch aan nikkel en heb nog geen last gehad met het dragen van de oorbellen. De basiskleuren metaal die ze gebruikt zijn zwart, zilver, ros├ęgoud en goud. Wat handig is is dat je zelf de oorbellen naar smaak kan laten aanpassen. Heb je liever ros├ęgoud ipv goud? Gaat je voorkeur uit naar een asymmetrisch paar in plaats van een symmetrisch paar. Dat kan allemaal. Mocht je favoriete paar niet meer in voorraad zijn dan maakt zij deze met plezier bij. De juwelen worden geleverd in een prachtig doosje en bijbehorend tasje. Ik had de oorbellen enkel op foto gezien en in het echt zijn ze nog mooier. Voor deze handgemaakte oorbellen betaal je € 19,95 wat ik helemaal geen geld vind.

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor kerst of eindejaar neem dan zeker een kijkje op Tips ’n Toes Webshop. Ik ben er zeker van dat jullie er iets naar jullie smaak gaan terugvinden. Of anders kan je altijd iemand een cadeaubon schenken?

Hebben jullie gedacht aan lokaal te schoppen voor jullie eindejaarcadeaus?

Reacties

 1. Ik vind 19,95 best prijzig, maar het zijn natuurlijk wel handgemaakte oorbellen. Dat maskt ze wel uniek, denk ik. Mooi hoor! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet zo van de nep wimpers maar sieraden zijn altijd leuk voor onder de kerstboom

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou, wat een schatjes van oorbellen en je hebt gelijk, die zijn echt niet duur

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke oorbellen zijn dit. Die zou ik ook zo dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zoek nog wel een leuk cadeautje voor een vriendin, dus ga zo even kijken of ik iets kan vinden wat echt bij haar past.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke blog, dank je wel lieve Tania!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke blog, dank je wel lieve Tania!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke shoptip, zelf draag ik nooit van die grote oorbellen, heb altijd dezelfde knopjes in mijn oorbellen en piercings.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten