Shoptip | Studio Nok Nok

 

Al van kleins af aan zijn oorbellen mijn favoriete juwelen. De voorbije maanden kwam ik vaak de prachtige oorbellen van Studio Nok Nok tegen op Instagram en kon het niet laten om er te bestellen. Vandaag laat ik jullie kennismaken met die mooie Belgische merk. Studio Nok Nok staat voor handgemaakte sieraden met een vleugje upcycled hout. Joline & Fleur laten zich bij het ontwerpen van de sieraden inspireren door al het moois in het leven.

Elk juweel gaat door de handen van de dames en bevat minstens één deel essenhout. Om een mooi contrast te krijgen met dit zachte hout voegen ze andere materialen toe zoals vergulde metalen en hars. Alle stuken laseren, schilderen en componeren ze in hun atelier in Bonheiden (België). Voor het hout gebruiken ze overschotten uit de zagerij van de familie van Joline. Dit zorgt ervoor dat elk juweel zijn eigen unieke houtnerftekening heeft en zo bijdraagt aan een duurzaam bosbeheer.

Alle oorbellen zijn anti-allergisch en nikkelvrij. Ze mixen en matchen kleuren en materialen totdat er een nieuwe collectie is geboren.

Intussen heb ik al 2 paar oorbellen van dit mooie Belgische merk.

CARAMEL.01 

De CARAMEL.01 komt uit de Creamy Caramel collectie. De oorbellen zijn verguld en gemaakt met nikkelvrije essing en upcycled essenhout. Ze zijn 8,2 cm lang en 4 cm breed. GLOW.ANNELIES.13 

De GLOW.ANNELIES.13 oorbellen komen uit de nieuwste Golden Glow collectie. Voor het ontwerpen van deze collectie hebben ze samen gewerkt met @anneliesbeleeft en @nietzomaarsaar. Per verkocht paar gaat er 2 euro naar KomOpTegenKanker. Ook dit paar is verguld en gemaakt met nikkelvrije messing en upcycled essenhout. De oorbellen zijn 6,4 cm lang en 2,8 cm breed. Naast oorbellen verkoopt Studio Nok Nok ook armbanden en kettingen. 


De juwelen kan je kopen op de site van Studio Nok Nok of in de verkooppunten die je kan terugvinden op hun site. Ik kocht het model GLOW.ANNELIES.13 bij Studio Nok Nok zelf. Het CARAMEL.01 paar kocht ik bij Renée. De oorbellen kosten € 35,00.

Kenden jullie dit Belgische merk al? Zouden jullie een paar van dit leuke merk onder de kerstboom willen terugvinden?

Reacties

 1. Ik ken het merk niet. Eigenlijk draag ik al een tijdje geen oorbellen meer, maar ze staan jou erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kende dit merk nog niet en ik ben ook niet zo van de grote oorbellen. Ik verwissel mijn oorbellen en piercings nauwelijks, altijd knopjes in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke oorbellen hoor. Het valt me wel op dat de kleur van de oorbellen op de foto's waar ze apart gefotografeerd worden en de foto's waarbij ze in je oren zitten qua kleur verschillen van elkaar. Komt dat door de lichtval of door het gebruik van een filter? Welke foto komt het dichts bij de echte kleur? De gouden ziet er leuk uit. Of heeft het ook een groene gloed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is de lichtinval. De eerste hebben een karamel kleur en het tweede paar is goudkleuring. Die in het doosje komt het dichtst bij de echte kleur.

   Verwijderen
 4. ik kende het merk niet, maar ik draag dan ook al jaren geen oorbellen. ik denk dat mijn gaatjes ook dicht zijn. Omdat mijn rechter gaatje steeds ontstoken was ben ik ermee gestopt helaas

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten