Marc Jacobs | Perfect Eau de Parfum & Bodylotion


Al jaren ben ik gek op de Daisy Parfums van Marc Jacobs en heb dan ook al heel wat exemplaren van deze geuren in mijn parfum stash. Recent kwam ik zijn nieuwste parfum Perfect tegen en die geur was helemaal mijn ding. Onlangs kwam ik een mooie korting tegen op een geurset met deze parfum en besloot om de box te bestellen. Vandaag vertel ik jullie meer over de nieuwste telg in mijn parfum stash. 



Perfect is geïnspireerd door de mantra van Marc Jacobs: "Ik ben perfect zoals ik ben", die wordt gesymboliseerd door een tatoeage van het woord "perfect" op zijn pols. Net als zijn tatoeage gaat Perfect over het omarmen en uitdrukken van je ware zelf.

“Perfect is niet wat je zou verwachten en alles wat het moet zijn. #MJPerfect #PerfectAsIAm”

Het parfum heeft een modern, speelse en vrouwelijke geur. Perfect is een onconventionele maar harmonieuze clash van frisse, bloemige en zachte subtiele noten. De geur opent met fruitige noten van rabarber en heldere narcissen, die een warm hart van amandelmelk onthullen. De geur eindigt met een zachte ondertoon van cederhout en kasjmier.

Topnoten: Rabarber, gele narcis
Hartnoten: amandelmelk
Basisnoten: kasjmier 


Ingrediënten:
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzolymethane, Linalool, Octocrylene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Benzyl Benzoate, Alcohol, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol), Citrate, Benzyl Alcohol, Bht, D&C Red No.33 (Ci 17200), Ext. D&C No. 5 (Ci 19140), Fd&C Red No. 4 (Ci 14700), Ext. D&C Violet No. 2 (Ci 60730)

Hoe mooi is deze flacon? Een vrouwelijk flesje met op de gouden dop een grote lichtblauwe strik met allerlei bedeltjes die door Marc zelf uitgekozen zijn. Op het eerste zicht lijken de bedels niet bij elkaar passen maar toch heeft het iets. Ook de doos is prachtig. De illustratie werd gemaakt door de New Yorkse kunstenaar Jacky Blue. 



Het parfum heeft een frisse bloemige geur. De geur is heel zacht. Zelf hou ik niet van zware parfums. Ik ben helemaal fan van dit parfum. De bodylotion heeft natuurlijk dezelfde geur als het parfum. De lotion trekt snel in en maakt de huid lekker zacht. 

Ik kocht de geurset van Perfect bij Douglas voor € 74,95 euro. In de set zit een flacon Eau de Parfum van 50ml en Bodylotion van 75ml. Ben je gek op parfum dan is deze leuke box misschien wel een ideetje voor onder de kerstboom?

Hebben jullie deze geur al geroken? Welke is jullie favoriete parfum?

Reacties

  1. Marc Jacobs heeft echt
    Goede geuren. Ik had van hun decadence gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten