RainPharma | Bonjour Bonsoir Slaapbox

 

Vorige week lag het nieuwe exemplaar van Goed Gevoel Magazine in de winkel en deze maand zit er voor € 14,90 extra weer een leuke box van RainPharma bij. De Bonjour Bonsoir Slaapbox staat helemaal, zoals de naam al doet vermoeden, in het teken van een goede nachtrust. Benieuwd wat er allemaal in de box zit? Lees dan snel verder. 




In de Bonjour Bonsoir Slaapbox zit het ultieme slaapritueel met de Bonsoir Therapy Shower Wash om je dag af te sluiten, de Clever Night Remedy voor het ultieme schoonheidsslaapje en de Bonjour Therapy Wash om de dag vol energie te starten. Daarnaast zitten er ook nog oordopjes en een zijde slaapmasker in. 


Samen met de beste aromatherapeuten van België ontwikkelde RainPharma twee premium douchelijnen op basis van pure, essentiële oliën: Bonjour, om energiek en geïnspireerd aan de dag te beginnen en Bonsoir, om heerlijk ontspannen de nacht in te gaan. 

Bonjour Shower Wash 

De Bonjour Shower Wash zorgt ervoor dat je de dag vol energie kan aanvatten. De kostbare blend van essentiële oliën, die bekend staan om hun stimulerende en opbeurende eigenschappen, is een weldadig geschenk van de natuur. Limoen, bergamot, petitgrain, mandarijn, scharlei, anijs, kaneel, zwarte peper en salie zorgen ervoor dat je de dag goed kan beginnen. 


Bonsoir Shower Wash 

De Bonsoir Shower Wash zorgt ervoor dat je een drukke dag in harmonie kan afsluiten. De Shower wash is Verrijkt met een mix van essentiële oliën, die bekend staan om hun verwarmende en kalmerende eigenschappen. Lavendel, geranium, vetiver, nootmuskaat, roomse kamille, marjolein, patchoeli, wierook, ylang ylang zorgen ervoor dat je de dag heerlijk ontspannen kan afsluiten.

Clever Night Remedy 

De Clever Night Remedy is een all-in-one nachtverzorging op basis van de meest exclusieve plantaardige ingrediënten. Je huid zou al na de eerste nacht zijdezacht en jong aanvoelen. Om dit product te ontwikkelen gebruikten ze de allerbeste ingrediënten. Als basis gebruikten ze verjongingsoliën uit rozenbottel, duindoorn, argan, jojoba en tamanu. Daarbij voegden ze rozenwater en maar liefst tien essentiële oliën, waaronder exclusieve rozenolie, die allemaal bijdragen in de strijd tegen rimpels. Luxueuze actieve ingrediënten zoals moleculen uit frambozenpitten en extracten uit de Uapace Bojeri boom uit Madagaskar, de honingboom en druivelaars geven de rijpere huid een ontspannen, uitgeslapen uitstraling. Een hoge dosis extract uit rode alg, arginine en lysine verzachten rimpels en geven een tijdelijk liftend effect. Linolzuur, linoleenzuur en extracten uit de moerasplant Olifantsoor zorgen voor een optimale hydratatie van de huid. Witte thee extracten dragen bij tot een heldere uitstraling en gaan de strijd aan met oppervlakkige pigmentatie. 


Oogmasker

Dit oogmasker helpt je gemakkelijk te slapen doordat ze ’s avonds de lampen van buitenaf tegenhouden en ’s ochtends de eerste zonnestralen. Dit stijlvolle exemplaar is gemaakt van zijde. 


Oordopjes

De blauwe oordoppen zijn gemaakt uit een zacht, hypoallergeen en huidvriendelijk materiaal. Ze zorgen ervoor dat het geluid gedempt wordt waardoor je beter kan slapen. 


Goed Gevoel magazine met de Bonjour Bonsoir Slaapbox ligt nu in de winkel.

Gebruiken jullie iets wat je helpt om beter te kunnen slapen?

Reacties

  1. Nee, ik gebruik niks. Met een oogmasker slapen lijkt mij trouwens ook niet echt fijn, denk dat mij dat gaat irriteren en helemaal niet kan slapen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik slaap ook echt al jaren slecht maar wat je zegt super leuk om kado te doen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb een slaapritueel : alle schermen uit, afwasmachine uitruimen, naar boven gordijnen dicht, raam open, boekje mee...en slapen maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als mijn partner een verkoudheid te pakken heeft en dus gaat snurken komen mijn oordopjes heel goed van pas :-D. Ik heb ook een maskertje en dat helpt me wel als ik last heb van hoofdpijn. Verder gebruik ik een pillow spray, ik weet niet of die me helpt bij het slapen maar mijn haar ruikt er heerlijk van 's morgens :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie box is dat. Lijkt me ook erg leuk als een cadeautje.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb een aantal skincare producten van Rainpharma in gebruik en die bevallen mij wel.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten