Lush | Kerst Shoplog

 

Onlangs ging ik met mijn zus eventjes naar Wijnegem schopping omdat ik verschillende dingen nodig had. Daar is ook een Lush winkel en natuurlijk moest ik eens een kijkje gaan nemen want ik had al voorbij zien komen dat de kerstcollectie binnen was. Ik had gehoopt dat er nog iets van Halloween was maar daarvoor was ik te laat. Benieuwd wat ik gekocht heb? 


Butterbear Bath Bomb € 4,00 


Deze bath bomb in de vorm van een schattig beertje zit vol met opwekkende ylang ylang-olie en verzachtende, Fair Trade, biologische cacaoboter. In het verleden heb ik al verschillende maken een gelijkaardig beetje gekocht en blijf het opnieuw kopen omdat ik het zo goed vind.

Snow Fairy Roll Bubble Bar € 7,95


Snow Fairy is echt mijn favoriete geur van Lush. Dit jaar hebben ze een Bubble Bar gemaakt met deze lekkere suikerspingeur. Een beetje verkruimelen en je krijgt een bad met schuim dat lekker zoet ruikt.

Candy Cane Bubble Bar € 5,95 


Nog eentje die ik al meerdere keren opnieuw aangeschaft had. Deze bubble bar met oliën van bergamot en Siciliaanse citroen kan je meerdere keren gebruiken. Elke keer een stukje afbreken en je krijgt een bad met lekker veel schuim.

Abracadabra Bubble Stick € 5,50


Een leuke toverstaf met de kruidige geuren van olibanum en bergamot die een positieve invloed hebben op je humeur. Ook deze kan je meerdere malen gebruiken door telkens een stukje af te breken en te verkruimelen.

Charity Pot Coin € 1,50


Dit is geen product uit de kerstcollectie maar ik vond het verhaal er achter heel mooi dat ik er eentje aangeschaft heb. De Charity Pot Coin is een hand- en bodylotion met verzachtende cacao- en sheaboter en kalmerende aloë. De hele opbrengst ervan gaat naar het goede doel. Hier ga ik nog een apart artikel over schrijven. 

Hebben jullie iets uit de kerstcollectie van Lush gekocht?

Reacties

  1. Wat een leuke kerst cadeaus. Vooral de bubble bar vind ik erg origineel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vooral dat wandelstokje vind ik zo leuk! Wat een mooie cadeautjes zijn dit ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind ze stuk voor stuk zo gaaf! Het staat alleen al super leuk in de badkamer en producten van Lush ruiken altijd zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaaaa butter bear is hier ook een favorietje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een heerlijke en leuk uitziende producten allemaal weer! Ik heb nog niks van de Lush kerstcollectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke cadeau's. Soms vind ik het zo jammer dat ik geen bad heb

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lush is echt heerlijk, meestal koop ik wel iets uit hun collectie maar dat zal denk ik nu online moeten omdat er geen winkel in de buurt is

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nog niet maar ga het wel doen als het lukt ziet er leuk uit, groetjes Corrina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke items. Lush is sowieso leuk natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben gek op lush, je ruikt de heerlijke geuren al tot buiten

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten