Sephora | Clean Foot Masks

 

Ik vind het heerlijk om ‘s avonds voor de tv een voetmaskertje te doen. Bij Sephora kwam ik er enkele nieuwe tegen uit hun Clean at Sephora-lijn en die moest ik natuurlijk eens uitproberen. Ze hebben 2 varianten en ik nam beide mee om eens te testen. Benieuwd hoe ze bevallen zijn? Lees dan snel verder. 


De Clean Foot Masks zijn een verzameling voetmaskers samengesteld met ingrediënten van natuurlijke oorsprong die vermoeide, droge voeten voeden en herstellen en dit in slechts 20 minuten.

Coconut Foot Masks 

Het Coconut Foot Mask is een voedend en herstellend voetmasker rijk aan vetzuren met voedende en kalmerende eigenschappen die de droge huid verzachten en voeden. Ook je hielen voelen extra zacht aan. 


Ingrediënten:
Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea Butter)), 1,2-Hexanediol, PEG-100 Stearate, Betaine, Hydroxyacetophenone, Stearic Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Arginine, Carbomer, Parfum (Fragrance), Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Arachidic Acid, Palmitic Acid, Undaria Pinnatifida Extract, Tocopherol, Oleic Acid.

Cactus Foot Masks 

Het Cactus Foot Mask is verfrissend en bevat ingrediënten waarvan bekend is dat ze hydrateren en vermoeide voeten "wakker" maken. Je voeten zijn direct weer fris en zacht en de maskers geven een relaxerend gevoel. 


Ingrediënten:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol Denat., Betaine, Erythritol, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprate, Parfum (Fragrance), Ammonium Acryloyldimethyltaurate|VP Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Phenethyl Alcohol, Opuntia Ficus- Indica Stem Extract, Sodium Carrageenan, Jania Rubens Extract, Maltodextrin, Menthyl PCA, Ethyl Menthane Caboxamide, Didodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate

Hoe te gebruiken?
Plaats je voet in het masker, vouw het bovenste stuk rond de enkel en sluit met de sticker. Laat 20 minuten intrekken. Na het verwijderen van het masker kan je het overtollige serum in masseren. Er wordt aangeraden om 2 maal per week een masker te gebruiken. 




De voetmaskers zijn heel gemakkelijk in gebruik. Je haalt ze uit de verpakking en scheurt ze van elkaar. Nadat je je voet er in gestoken hebt kleef je de maskers dicht. Op de stickers staat of het voor de linkse of rechtse voet is. 20 minuutjes relax met de voetjes om hoog en klaar. Na het verwijderen was er nog wat serum over en dat heb ik ingemasseerd. Beide maskers zijn heel fijn en heb eigenlijk geen verschil in resultaat gezien. Mijn voeten voelde erna heel zacht aan. Ook de uitzicht van de maskers vind ik heel leuk. Meestal zijn ze gewoon wit maar deze van Sephora hebben een leuke print. Deze ga ik zeker nog opnieuw aanschaffen.

De Foot Masks kosten € 3,95 en zijn de koop bij Sephora.

Gebruiken jullie soms een voetmasker?

Reacties

  1. ik heb ooit er 1 gebruikt en dat vond ik wel lekker. ik ga na het lezen van jouw blog het nog maar eens doen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goed idee om je voeten zo lekker te verwennen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten