Hema | Clay Face Mask


Onlangs bracht Hema enkele nieuwe maskertjes uit. Ik kon niet aan die leuke verpakkingen weerstaan en kocht er verschillende. Vandaag laat ik jullie 2 Clay Face Masks zien. Benieuwd of ze meegevallen zijn? Lees dan snel verder. 


I Love You So Matcha 

Het I Love You So Matcha is een gezichtsmasker van klei met groene thee extract. Dit masker reinigt de huid, helpt tegen alledaagse onzuiverheden en vervuiling van buitenaf. 


Ingrediënten:
Aqua, Kaolin, Glycerin, Bentonite, Benzyl Glycol, CI 77891, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, CI 77288, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum, Polymethylsilsesquioxane, Butylene Glycol, Silica, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Propanediol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate.

You Are Berry Special 

Het You Are Berry Special is een kleimasker met bosbessenextract en hyaluronzuur. Dit hydraterende masker reinigt de huid, helpt fijne lijntjes te verzachten en poriën te verkleinen. 


Ingrediënten:
Aqua, Kaolin, Glycerin, Bentonite, Benzyl Glycol, 1,2-Hexanediol, CI 77007, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Parfum, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Vaccinium Angustifolium Fruit Extract, Propanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate.

Hoe te gebruiken?
Breng een gelijkmatige laag aan op een gereinigde, droge huid. Vermijd hierbij de ogen en de lippen. Laat het masker 10 tot 15 minuten intrekken. 


Eerst en vooral, hoe leuk zijn deze verpakkingen. De maskers zijn heel handig in gebruik. Gewoon op je gezicht aan brengen en dat is het. Er zit zeker voldoende product in de verpakking om een mooie laag aan te kunnen brengen. De maskers voelen aangenaam aan op de huid en ruiken ook heel lekker. Zoals de meeste kleimaskers worden ze na een tijdje op de huid wat harder. Na het afspoelen voelde mijn huid heel schoon en zacht aan. Ik weet niet of het limited edition maskers zijn dus ik ga zeker nog enkele exemplaren aanschaffen.

De maskers kosten € 2,75 en zijn te koop bij Hema.

Hebben jullie de masker al gezien bij Hema? Gaan jullie ze een keertje uitproberen? 

Reacties

  1. De verpakkingen zijn zeker leuk dus zou het wel cadeau geven bijvoorbeeld voor de feestdagen. Ik gebruik zelf niet echt maskertjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de namen alleen al fantastisch! Ik gebruik maar weinig een masker, eigenlijk gewoon eens vaker doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze hebben er zo een hele boel met van die namen. je mag de reviews hiervan zeker nog verwachten

      Verwijderen
  3. Lekker! Zo'n maskertje zou ik ook eens wat vaker moeten doen. Goede tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat klinkt erg goed Binnenkort maar eens kijken bij de Hema

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De verpakking alleen al is iets waarom ik het zou meenemen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik gebruik niet vaak maskers, omdat ik een gevoelige huid heb. Wel leuk om je review te lezen! De maskers van Hema zijn lekker betaalbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kan ik begrijpen. Als je graag maskers wil gebruiken kan je altijd eens opzoeken welke er geschikt zijn voor een gevoelige huid. ik heb daar soms ook last van en moet zeggen dat ik nog niet vaak een reactie gekregen heb van een masker

      Verwijderen

Een reactie posten