Glow Recipe | Fruit Babies


Onlangs kon je hier een review lezen over de Glow Baby Glow Set van Glow Recipe. Ik was heel tevreden over de maskertjes in deze set en ik besloot om een ander setje met producten van dit merk aan te schaffen: Fruit Babies. Benieuwd welke producten er in deze set zitten? Lees dan snel verder.



Fruit Babies is de ideale set om kennis te maken met de bestsellers van Glow Recipe. De set bevat het Watermelon Glow Sleeping Mask, de Blueberry Bounce Gentle Cleanser, de Watermelon Glow PHA + BHA Pore-Tight Toner, de Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer, het Avocado Melt Retinol Eye Sleeping Mask en een sample van de Banana Soufflé Moisture Cream. Kortom een heel verzorgingsritueel in miniaturen.

Watermelon Glow Sleeping Mask 

Het Glow Recipe's Watermelon Glow Sleeping Mask is een gelachtig slaapmasker met watermeloenextract dat gekend is om huidherstellende vitamines, antioxidanten en aminozuren. Daarnaast bevat het masker ook hydraterend hyaluronzuur en exfoliërende, poriënverfijnende alfahydroxyzuren die aan het werk gaan terwijl je slaapt en ervoor zorgen dat je huid er weer stralend gaat uitzien. De review van dit masker kan je hier lezen?

Hoe te gebruiken?
Breng een royal laagje van het masker aan als laatste stap van je avondverzorgingsroutine. Dep zachtjes tot het is opgenomen door je huid en reinig 's ochtends grondig.

Blueberry Bounce Gentle Cleanser 

De Blueberry Bounce Gentle Cleanser is een licht schuimende reiniger die de huid tegelijkertijd grondig reinigt en hydrateert, zodat je huid in één simpele stap verfrist en gehydrateerd wordt. Je kan dit product op twee manieren gebruiken. Als een vochtinbrengende cleanser en als een diepreinigend masker. De cleanser bevat bosbessenextract, een anti-oxidant die de huid beschermt, versterkt en verheldert terwijl zachte alfahydroxyzuren (inclusief glycolzuur en melkzuur) dode huidcellen exfoliëren voor een hernieuwde uitstraling. Hyaluronzuur zorgt ervoor da je teint zacht en sterk wordt en geeft het een hydratatieboost.,

Hoe te gebruiken?
Je kan dit product op twee manieren gebruiken. Wanneer je het als een cleanser gebruikt doen je een pompje in vochtige handpalmen en wrijf over de handen om schuim te creëren. Masseer zachtjes op een natte huid gedurende een minuut en spoel daarna grondig af met lauw water. Je kan de cleanser ook als diepreinigend masker gebruiken en dan mag je het product vijf tot acht minuten laten zitten voordat je het afspoelt.

Watermelon Glow PHA + BHA Pore-Tight Toner 

De Watermelon Glow PHA + BHA Pore-Tight Toner is een verstevigende toner die helpt om zichtbare poriën te verminderen en de huid te verzachten. Zoals de naam al doet vermoeden bevat deze toner watermeloenextract welke geïrriteerde en ontstoken huid kalmeert door de weelderige, huidherstellende vitamines, antioxidanten en aminozuren.

Hyaluronzuur zorgt voor een onmiddellijke en langdurige hydratatie. Een krachtig polyhydroxyzuur verheldert de bovenste laag van uw huid en polijst dode huidcellen om verstopte poriën te verwijderen, terwijl een natuurlijk afgeleid bèta-hydroxyzuur helpt om mee-eters te bestrijden en congestie te verminderen. Als laatste bevat deze toner een antibacteriële mix van theeboom en centella asiatica om je huid te kalmeren en te verhelderen met als resultaat een soepele, gladde en stralende huid.

Hoe te gebruiken? 
Je mag deze toner dagelijks gebruiken op een schone, droge huid, met extra aandacht voor de T-zone en kin.

Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer 

De Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer is een luchtige, olievrije vochtinbrengende crème vooral gericht op de vette tot gemengde huid. Watermeloenextract helpt om de geïrriteerde en ontstoken huid te kalmeren aan de hand van herstellende vitamines, antioxidanten en aminozuren. Samen met hydraterend hyaluronzuur en kalmerende plantaardige ingrediënten zoals pioen- en jasmijnextracten zorgt deze gelachtige crème om je huid te hydrateren.

Hoe te gebruiken?
Breng na het serum een ​​hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op de huid. Zachtjes inkloppen tot het product volledig is opgenomen. Kan ook gemengd worden met foundation voor een subtiele uitstraling. 

Banana Soufflé Moisture Cream 

Als laatste zit er nog een kleine sample van de Banana Soufflé Moisture Cream in. De Banana Soufflé Moisture Cream is een lichte, gelachtige verzachtende en vochtinbrengende crème die de huid herstelt en zorgt voor een langdurige hydratatie. De soufflé is geformuleerd met banaan, een rijke bron van magnesium, kalium, cica en kurkuma om de huid te hydrateren, kalmeren en redden van de alledaagse stress .

Hoe te gebruiken?
Breng na het serum 's ochtends en' s avonds een kleine hoeveelheid aan op een schone huid. Dep zachtjes in de huid totdat deze volledig is opgenomen.


Bij Glow Recipe kiezen ze voor simpele verpakkingen in pasteltinten. Alleen al daarvoor zou je de producten willen aanschaffen. Ik gebruik momenteel de full size versie van de Banana Soufflé Moisture Cream en ben er heel tevreden over.  Daar mag je binnenkort zeker nog een review van verwachten. Zelf ben ik het meeste benieuwd naar die Blueberry Bounce Gentle Cleanser. 

De Fruit Babies kosten £26.00 en is te koop bij Cult Beauty.

Kenden jullie het merk Glow Recipe al? Naar welk product zijn jullie benieuwd?

Reacties

  1. Ik ken het merk niet, maar ik ben nu wel enorm benieuwd geworden naar de Bananasplit soufflé

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het merkje ken ik eigenlijk niet. Ik ben wel erg benieuwd of je kussen niet hartstikke vies word van zo'n slaapmasker?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken het merk niet. Maar ik gebruik te weinig maskers. Eigenlijk zou ik dat vaker moeten doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In dit setje zitten ook andere productjes dan maskers, het is een hele verzorgingsroutine

      Verwijderen
  4. Wat een schattig doosje met een lieve naam. Dit lijkt me ook erg leuk om cadeau te geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ken het merk niet, maar wat een leuk pakketje. Ik denk dat ik daar mijn dochter met de feestdagen erg blij mee zal maken

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Kende het merk niet, maar wel veel interessante producten en de kleurtjes zijn inderdaad erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mieke | Miek's Mind14 oktober 2020 om 13:53

    Ik heb nog nooit iets besteld bij Cult Beauty, en dit merk ken ik ook niet. Wel een vrolijk pakketje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk kitje! Het merk maakt mij wel benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten