Shoplog | Cult Beauty


Vorige week kreeg ik een mailtje van Cult Beauty dat het weer tijd was voor de The Buyers’ Edit Goody Bag Aug 2020. Wanneer je voor £150 aan beautyproducten besteld krijg je een enorme goodiebag ter waarde van £270. Daar zeg ik geen nee tegen. Net als vorige keer heb ik samen met mijn zus een bestelling geplaatst en de goodiebag verdeeld. Kijken jullie mee wat ik allemaal gekocht heb en wat er in de goodiebag zat? Glow Recipe Fruit Babies £26.00

Een setje met travelsize flesjes en potjes om kennis te maken met de producten van Glow Recipe. De set bevat het Watermelon Glow Sleeping Mask, de Blueberry Bounce Gentle Cleanser, de Watermelon Glow PHA + BHA Pore-Tight Toner, de Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer , het Avocado Melt Retinol Eye Sleeping Mask en een sample van de Banana Soufflé Moisture Cream. 


Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray - 100ml £26.00

Na het aanbrengen van mijn make-up gebruik ik altijd een setting spray. Onlangs bracht Charlotte Tilbury er eentje uit en die moest ik natuurlijk eens uitproberen. Deze spray kan je zowel als primer als finishing gebruiken. Handig. 


Briogeo Besties Banana + Coconut Clean Hair Discovery Kit £28.00

Een tijdje geleden kon ja al een review lezen over het Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask met kapje van Briogeo. Ik was er heel tevreden over en was ook benieuwd naar andere producten. De Besties Banana + Coconut Clean Hair Discovery Kit is ideaal om kennis te maken met 5 musthaves van het merk. In de kit zit de Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro-Exfoliating Shampoo, de Be Gentle, Be Kind Banana + Coconut Nourishing Superfood Shampoo & Conditioner, de Farewell Frizz Blow Dry Perfection & Heat Protectant Crème en het Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask. Ik ben benieuwd of deze mij ook zo goed gaan bevallen. 


Sweet Chef Ginger + Vitamin C Fresh Pressed Sheet Mask £3.50

Een masker dat donkere vlekken en littekens na een onzuiverheid vermindert en zorgt voor een gezonde, egale huid. Ik kende het merk nog niet en ben dus heel benieuwd. 


The Buyers’ Edit Goody Bag Aug 2020

Dit zat er allemaal in de goodiebag die we bij onze bestelling kregen. Cult Beauty is een Engelse webshop en momenteel moet je nog geen invoerrechten betalen. Ze verzenden ook heel snel. Ik had op woensdag iets voor de middag besteld en donderdag had ik mijn bestelling al.

Naar welk product zijn jullie benieuwd en willen jullie graag een review van lezen?

Reacties

 1. Ik ben wel heel benieuwd naar de Setting Spray. Je hebt prachtige producten, maar gebruik je nu ook alles uit de goodiebag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. we hebben de producten verdeeld dus dan worden ze zeker opgebruikt

   Verwijderen
 2. Ik ben gek op goodiebags...maar deze ziet er wel leuker dan leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er goed uit. Goed om te weten dat je nu nog geen invoerrechten hoeft te betalen ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk zo'n goodiebag en helemaal als je alle spullen kan gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor, zo'n uitgebreide goodie bag. De setting spray klinkt wel interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed geslaagd zo te zien! Ik ben wel erg benieuwd naar de setting spray. Veel plezier met alles

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een leuke aanbieding zo! Ik ben benieuwd naar de setting spray ban Charlotte Tilbury!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten