Garnier | Skinactive Micellair Water Met Rozenwater


De eerste stap in mijn reinigingsroutine is micellair water. Ik heb al verschillende merken gebruikt en onlangs mocht ik het Skinactive Micellair Water Met Rozenwater van Garnier uittesten. Benieuwd of deze meegevallen is? Lees dan snel verder.


Het Garnier Skinactive Micellair Water met Rozenwater reinigt je huid, verwijdert make-up in een handomdraai en verzacht de huid. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een stralende glow.

Het micellair water is verrijkt met micellen die afkomstig zijn uit de farmacie. Dit zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op je huid aantrekken en zo van je huid verwijderen zonder te wrijven.

Ingrediënten:
Aqua/Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Ppg-26-Buteth-26, Peg -40 Hydrogenated Castor Oil, Arginne, Poloxamer 184, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Propanediol, Citric Acid, Salicylic Acid, Myrtrimonium Bromide, Linalool, Limonene, Parfum/Fragrance (F.I.L B241612/0)

Hoe te gebruiken?
Neem twee wattenschijfjes en breng het micellair reinigingswater hierop aan. Leg de wattenschijfjes op je ogen en verwijder je oogmake-up door van onder naar boven over je wimpers te bewegen. Beweeg de wattenschijfjes richting de buitenste ooghoeken. Herhaal dit tot dat je oogleden en wimpers perfect gereinigd zijn. Neem een nieuwe wattenschijfje met micellair water en ga hiermee over je gehele gezicht te beginnen aan de buitenkant rondom je gezicht. Ga dan richting de wangen, het voorhoofd en eindig met de hals.


Het micellair water is heel gemakkelijk in gebruik. De grote, handige fles zorgt ervoor dat je voldoende product op je wattenschijfjes krijgt. Het eerste wat mij opviel was de geur. Persoonlijk heb ik het niet zo voor producten met een sterke geur maar dit product met rozenwater valt goed mee. Echter wanneer je het niet hebt voor rozengeurtjes dan zou ik dit micellair water overslaan. Ik heb het product gebruikt op de manier zoals hierboven beschreven en moet zeggen dat mijn huid erna heel schoon was en aanvoelde. Het voelde helemaal niet droog aan wat je soms met dergelijke producten wel kan hebben. Ik kan dit micellair water zeker aanraden.

Het micellair water is geschikt voor elk huidtype, zelfs een doffe, droge of gevoelige huid.

De fles is 100% recyclebaar.

Het Skinactive Micellair Water Met Rozenwater kost € 6,99 en is te koop bij o.a. Kruidvat.

Welke producten gebruiken jullie om je huid te reinigen?

Reacties

  1. Ik gebruik altijd van Garnier die met olie, vind ik zo'n fijn product! Deze lijkt mij ook heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze variant van Garnier kende ik nog niet! Ik gebruik altijd de normale micellair water variant van Garnier. Die vind ik erg prettig. Als die op is zal ik deze eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mieke | Miek's Mind15 september 2020 om 11:29

    Ik heb deze ook en ik vind deze prima werken! mijn favoriet is de olie variant, maar dit is een goede tweede optie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik ook graag Garnier Skinactive Micellair Water, maar die met Rozenwater heb ik nog niet eerder gezien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind deze ook erg fijn! Ik gebruik verschillende producten van Garnier, maar deze blijft toch echt wel een favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze variant van Garnier kende ik nog niet. Ik zet hem op mijn lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik de producten van Vichy, Estee Lauder en Evolve Beauty |

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten