Belif | Aqua Surf Trip


Een hele tijd geleden kon je hier een artikel lezen over een aantal verzorgingsproducten van Belif. Ik bestelde onlangs een nieuw setje met travelsizeproducten van dit merk: de Aqua Surf Trip en vandaag laat ik jullie zien welke producten er allemaal in deze set zitten. 


De limited edition Aqua Surf Trip reisset bevat 5 bestsellers van Belif voor een compleet ultra-hydraterend huidverzorgingsritueel, van reiniging tot huidverzorging. In deze kit zitten travelsize verpakkingen van de Aqua Bomb Jelly Cleanser, de Aqua Bomb Hydrating Toner, de Moisturizing Eye Bomb, de The True Cream - Aqua Bomb en het Aqua Bomb Sleeping Mask. 



Aqua Bomb Jelly Cleanser

De Aqua Bomb Jelly Cleanser is een gelreiniger die bij contact met water in een rijk en zacht schuim verandert. Het verwijdert onzuiverheden en make-up met fijne belletjes en zorgt zo voor een gehydrateerde en schone huid. De cleanser bevat vrouwenmantel welke een anti-oxidant is en poriën minimaliseert. De originele formule van Napiers is een kalmerende formule, een anti-oxidant en werkt anti-aging. De Napiers aqua-formule werkt hydraterend.

Hoe te gebruiken?
Doe wat product in je handpalm en laat schuimen met een beetje water. Masseer hiermee zachtjes het gezicht en spoel af met lauw water. Je mag de cleanser zowel 's ochtends en’ s avonds gebruiken.

Aqua Bomb Hydrating Toner 

De Aqua Bomb Hydrating Toner is een hydraterende lotion dat snel door de huid opgenomen wordt en ervoor zorgt dat je huid weer gladder en zachter wordt. Het baobab-extract in deze lotion hydrateert onmiddellijk en geeft glans. Natriumhyaluronaat werkt hydraterend en maakt de huid voller. Kamperfoelie werkt verzachtend en voedend.

Hoe te gebruiken?
Breng 's ochtends en' s avonds aan op de gereinigde huid als eerste stap in het huidverzorgingsritueel. Oefen lichte druk uit met je handen om het product te absorberen.

Moisturizing Eye Bomb 

De Moisturizing Eye Bomb is een oogcrème die zorgt voor een langdurige hydratatie en verbetert de elasticiteit van de oogcontouren waardoor je er jonger gaat uitzien. Centella Asiatica is rijk aan antioxidanten die de tekenen van veroudering helpen bestrijden. Smeerwortel ontgift de huid. 

Hoe te gebruiken?
Je brengt deze oogcrème aan na gebruik van een essence, serum of moisturizer. Neem een beetje product en masseer de oogcontouren zachtjes met de ringvinger. Dep rond de ogen totdat het volledig is opgenomen.

The True Cream - Aqua Bomb

De The True Cream - Aqua Bomb is een ultra-hydraterende gelcrème. Met zijn zeer lichte gelcrème-textuur zorgt deze olievrije crème voor een intense hydratatie. Het smelt in de huid voor een frisse hydratatie en minimaliseert de poriën voor een gladde, zachte en soepele afwerking. De crème bevat vrouwenmantel wat een anti-oxidant is en de zichtbaarheid van poriën minimaliseert. Ideaal voor de normale of gecombineerde huid met neiging tot vette huid.

Hoe te gebruiken?
Deze gelcrème breng je aan op je gezicht en hals en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Gebruik je deze als hydratatieboost dan moet je de crème zachtjes op het gezicht inkloppen. Als vochtinbrengende basis om de huid voor te bereiden op make-up. 's Avonds kan je het aanbrengen als een super hydraterend nachtmasker. Wanneer je de gelcrème in de koelkast zet krijg je een extra groot gevoel van frisheid bij het aanbrengen van het product.

Aqua Bomb Sleeping Mask 

Het Aqua Bomb Sleeping Mask is een ultra-hydraterende nachtmasker met een formule die het gezicht omhult met een beschermende laag voor langdurige hydratatie en verzachtende en kalmerende werking gedurende de nacht. Het masker bevat Schotse heide, een plant met kalmerende eigenschappen. Vrouwenmantel is een anti-oxidant die ook de zichtbaarheid van poriën vermindert.

Hoe te gebruiken?
Breng na de moisturizer een dunne, gelijkmatige laag aan over het hele gezicht. Een nacht laten inwerken, de "pillow-poof" -formule maakt geen vlekken op de lakens. Spoel 's ochtends je gezicht af met lauw water.

De Aqua Surf Trip kost € 19,90 en is te koop bij Sephora.fr.

Kenden jullie het merk Belif al? Naar welk product zijn jullie benieuwd?

Reacties

  1. Mooi kitje, ik heb ook nog eentje dat mijn schoonvader meebracht uit Amerika. Ik moet het nog testen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten