Vichy | Capital Soleil Solar Protective Water SPF 50


De laatste weken hebben we schitterend weer gehad. Het ideale moment om een nieuw zonneproduct uit te testen. Ik mocht het Capital Soleil Solar Protective Water SPF 50 van Vichy uitproberen en vandaag vertel ik jullie daar meer over. 


Het Capital Soleil Solar Protective Water SPF 50 is een ultra licht zonbeschermend water dat zorgt voor een veilige en langdurige bruine teint. Het bevat de bioactieve stof bètacaroteen die een stralend kleurtje ondersteunt. Het zonbeschermend water is zweetbestendig en waterresistent.

De actieve ingrediënten van dit zonbeschermend water zijn Betacaroteen, vitamine E en Vichy vulkanisch water. Bètacaroteen egaliseert de huidskleur en zorgt voor een optimale bruine teint. Vitamine E helpt de huid beschermen tegen vrije radicalen. Het Vulkanisch water van Vichy versterkt de huidbarrière. Het water is verrijkt met 15 essentiële mineralen die ze tijdens haar duizend jaar durende parcours door de Vulkanen van de Auvergne opneemt. 

Ingrediënten:
Aqua / Water, Homosalate, Dicaprylyl Ether, Diisopropyl Sebacate, Octocrylene, Ethylhexyl Triazone, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Propanediol, Triethanolamine, Bis,Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Caprylyl Glycol, Ci 40800 / Beta,Carotene, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Phenoxyethanol, Poly C10,30 Alkyl Acrylate, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Parfum / Fragrance

Hoe te gebruiken?
Eerst en vooral de flacon goed schudden voor gebruik. Spray het product op een aantal centimeter afstand op je gezicht of lichaam. Je mag het royaal aanbrengen en gelijkmatig aanbrengen over het lichaam en gezicht. Het product gebruik je voor het blootstellen aan de zon en daarna blijven herhalen gedurende de dag. Vermijd de oogcontouren en niet direct in het gezicht verstuiven. Deze spray kan je gebruiken na je verzorgingsroutine. 


Ik heb altijd zonnecrèmes gebruikt dus voor mij was dit zonbeschermd water iets helemaal nieuws. Dankzij de spraydop kan je het product gemakkelijk aanbrengen en doseren. Je heb eigenlijk ook niet zoveel product nodig. Het voelt heel licht aan op de huid en smeert gemakkelijk uit. Het laat een beschermend laagje achter dat niet plakt. Het product voelt ook heel aangenaam aan op de huid. Ik vind het een heel fijn product om te gebruiken en mijn armen hebben intussen een mooi bruin kleurtje. Ik kan het zeker aanraden aan wie niet graag gewone zonnecrème of –melk gebruikt.

Dit product is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoeligste huidjes.

De producten van Vichy zijn te koop bij de apotheek. De Capital Soleil kost ongeveer € 15,00.

Welke zonneproducten gebruiken jullie?

Reacties

  1. Ik gebruik altijd zonnebrandcreme die ik bij de Action koop.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook een zonnebrand van Vichy, maar dan een spray en vind hem zo fijn in gebruik! Inmiddels al bijna leeg door al dat warme zonnige weer van de afgelopen tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een interessant product. Zelf ben ik groot fan van de producten van Malibu en Biodermal.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik koop meestal iets onderweg want ik vergeet het altijd mee te nemen...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nog nooit teleurgesteld geweest in een Vichy product. Altijd kwaliteit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat verschil ik vind die van Hawaiin zo lekker vooral die met kokosgeur!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb ook zonnebrand van vichy en vind die echt heel fijn

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten