Kneipp | Mini-Foot-Spa

Onlangs bracht Kneipp de Mini-Foot-Spa uit. Een duo dat ervoor zorgt dat je voeten weer zacht en soepel aanvoelen. De laatste tijd ga ik meer wandelen en kunnen mijn voeten wat extra verwennerij gebruiken. Ik was benieuwd naar dit duo en besloot om de mini spa eens uit te testen. Is het een aanrader? Lees dan snel verder.
De Kneipp Mini-Foot-Spa zorgt voor de perfecte spa-ervaring thuis. Het duo reinigt en verzorgt de voeten en verzacht ook nog eens eelt. Pure verwennerij dus.

De Mini-Foot-Spa bestaat uit 2 stappen:

Stap 1:
Voetbadkristallen met hibiscus- en vijgenextract. Deze vormen de perfecte combinatie voor een zachte en zoete geur. Het voetenbad bevat een hoog gehalte aan puur en zuiverend thermaal bronzout. De zoutkristallen die hiervoor gebruikt worden, worden gewonnen uit de enige overgebleven zoutmijn in Europa, Saline Luisenhall. Deze zoutkristallen zijn bijzonder rijk aan reinigende en harmoniserende mineralen en sporenelementen, gevrijwaard van iedere vorm van luchtvervuiling en chemicaliën.

Stap 2:
Een intensief verzorgende voetcrème met rijke sheaboter en vijgenextract voor zachte en soepele voeten. 
Hibiscus- en vijgenextract hebben een herstellende werking dankzij natuurlijke antibacteriële eigenschappen. Sheabutter biedt een vochtinbrengende werking met Allantoïne en Vitamine E.

Hoe te gebruiken?
Voeg de voetbadkristallen toe aan warm water (36-38°C). Droog na het baden je voeten goed af en breng daarna de voetcrème aan en masseer zachtjes in. 

Wanneer ik het badzout in het water deed kwam er een heerlijke geur mij tegemoet en die bleef ook de hele tijd hangen. Ook leuk is dat de paarse kristallen het water paars kleurde. Het voetbad doet deugd na een lange wandeling. Aangezien ik nergens kon vinden hoelang ik mijn voeten in het badje moest laten heb ik ze een half uurtje laten baden in het warme water. De voetcrème heb ik net voor het slapen gaan aangebracht met kousen er over zodat mijn voeten de crème nog beter kon opnemen. ‘s Ochtends voelden mijn voeten lekker zacht aan. Ik ben heel tevreden over dit duo en heb al een back-up liggen.

De Mini-Foot-Spa kost ongeveer € 3,00.

Doen jullie soms een voetbadje?

Reacties

  1. Ik vind dit ook echt een aanrader! Ik moet nog back ups inslaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja zeker. In de zomer wat vaker dan tijdens de wintermaanden. Deze lijkt mij echt heerlijk. Kneipp heeft sowieso heerlijke producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben dol op Kneipp vooral voor in bad. Mijn voeten vergeet ik eigenlijk altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat handig! Leuk ook om iemand cadeau te doen ☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik ken dit nog niet, maar wat handig! ik ga gelijk inslaan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt als een topproductje! Ik gebruik al een hele tijd speciale sokjes die je voeten verzorgen en heerlijk zacht maken, maar met dit weer is dat niet echt te doen. Dankjewel dus voor het alternatief! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk! Een verzorgend voetenbadje is echt een verwennerij en staat hoog in mijn self-care lijstje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mieke | Miek's Mind12 augustus 2020 om 08:50

    Handig inderdaad als je je voeten extra hebt belast met een lange wandeling ofzo.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh heerlijk dit! Ik krijg meteen zin in een voetenbadje!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb hem zelf ook, echt ene fijn product. Heb zelf namelijk veel last van vermoeide voeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hmm, zou ik eens na een flinke bergtocht moeten uitproberen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Onlangs ook gekocht, maar nog niet geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten