Glow Recipe | Glow Baby Glow Set


De producten van Glow Recipe heb je ongetwijfeld als eens voorbij zien komen op Instagram. Hun leuke verpakkingen met pastelkleurtjes zijn mij ook opgevallen en toen ik bij Douglas in Aken de Glow Baby Glow Set in de sale zag liggen kon ik deze niet laten liggen. Ik testte ze uit en vertel jullie hier vandaag wat meer over.

De Glow Baby Glow Set bestaat uit het Watermelon Glow Sleeping Mask en het Avocado Melt Sleeping Mask. Dit duo dat je samen mag gebruiken zorgt ervoor dat je ‘s ochtends wakker wordt met een gladde, gehydrateerde en stralende teint. Multi-masken kan door Avocado Melt Sleeping Mask aan te brengen op drogere delen van de huid en Watermelon Glow Sleeping Mask op vettere plekken. 


                                              

Watermelon Glow Sleeping Mask 

Een luxueus jelly nachtmasker dat de huid 's nachts glad maakt en perfectioneert. Doordrenkt met watermeloen, AHA's en hyaluronzuur, scrubt deze kussenbestendige formule zachtjes de poriën en verfijnt het de poriën terwijl het de huid intens hydrateert. De volgende ochtend ziet je teint er helderder, gladder en stralender uit.


Watermeloen hydrateert, kalmeert en bestrijdt schade door vrije radicalen om fijne lijntjes, rimpels en donkere vlekken te voorkomen. Hyaluronzuur is een krachtige bevochtiger die het vochtgehalte van de huid op peil houdt om uitdroging te voorkomen. AHA verwijdert dode huidcellen, maakt fijne lijntjes glad, verzacht de textuur, vermindert donkere vlekken en verheldert de poriën.

Ingrediënten:
Water, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Caulerpa Lentillifera (Seaweed) Extract, Simethicone, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit, Silica, Propanediol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract , Paeonia Suffruticosa (Peony) Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Ipomoea Batatas (Sweet Potato) Root Extract, Betaine, Beta Glucan, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Alcohol, Fragrance. 

Avocado Melt Sleeping Mask 

Een romig nachtmasker dat de huid voorziet van waardevolle ingrediënten zoals avocado-extracten en fijne oliën. Het wordt optimaal gevoed, gehydrateerd en gerevitaliseerd terwijl je slaapt. Droge schilfers, kleine rimpels en een doffe teint verdwijnen en het masker zorgt ervoor dat je ’s ochtends opstaat met een frisse en stralende huid.


Avocado zit boordevol oliezuur en linolzuur die het vocht en collageen in de huid herstellen. Manuka-honing is een antioxidant en antibacterieel. Het verfrist en revitaliseert de gestresseerde huid. PHA exfolieert voorzichtig terwijl je slaapt. Kaolien verwijdert onzuiverheden uit de huid zonder irritatie aan de poriën en absorbeert overtollige olie.

Ingrediënten:
Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Water, Cetearyl Alcohol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Pelargonium Graveolens Flower Water, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Extract, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Butter, Honey, Pyrus Malus (Apple) Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Stearic Acid, Gluconolactone, Kaolin, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Spirulina Platensis Extract 


Hoe te gebruiken?
Je kan de maskers op 2 manieren gebruiken: 
  • Voor gebruik als nachtmasker: gebruik als laatste stap van je avondroutine twee schepjes of een royale laag aan op de huid. Voor drogere huidtypes, een extra hoeveelheid de grootte van 50 cent muntstuk op de huid aanbrengen. Breng het masker zachtjes aan, zonder te wrijven, tot het door de huid is opgenomen. Was ’s ochtends je huid grondig.
  • Voor gebruik als een masker: gebruik de spatel om het masker uit de verpakking te halen en breng voorzichtig een dikke laag aan op je gezicht. Spoel na 10 minuten af ​​met lauw water.
De maskers bevatten geen dierlijke producten, parabenen, minerale olie, sulfaten, ftalaten of synthetische kleurstoffen.


Beide maskers hebben een verschillende textuur. Het Watermeloen Mask is heel vloeibaar en bijna doorzichtig. Het Avocado Mask heeft een dikkere romige structuur. Dankzij de bijgeleverde spatel kan je het product gemakkelijk uit de potjes halen. De maskers zijn gemakkelijk open te smeren en voelen aangenaam aan op de huid. Het watermeloenmasker was bijna helemaal ingetrokken in mijn huid, het avocadomasker heb ik nog wat moeten afvegen. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan. Het Watermeloen Mask ruikt heel lekker en zoet, het Avocado Mask heeft een neutrale geur. Ik ben heel tevreden over de maskertjes en kan ze zeker aanraden. Momenteel ben ik net begonnen met een product van Glow Recipe te testen en ik hoop dat dit even goed gaat bevallen als deze maskers.

De producten van Glow Recipe zijn de koop bij Douglas en de Glow Baby Glow Set kostte € 13,99 in de sale.

Kenden jullie het merk Glow Recipe al?


Reacties

  1. Ik ken heel het masker niet maar de verpakking ziet er goed uit, als het masker ook zo is, is het prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dit hele setje nog niet eerder gezien als ik eerlijk ben hihi. Zie hem hier nu voor het eerst :)

    Klinkt als een fijn masker :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me een heerlijke masker set en de potjes zien er ook echt super schattig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De verpakking is ook erg mooi. Ik heb het watermeloen masker ook, maar nog niet geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit ziet er zo mooi en lekker uit op de huid. Leuk prijsje ook. Jammer dat ik het niet heb zien liggen bij de Douglas afgelopen week.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit lijken mij echt heerlijke maskers. Heb het merk vaak voorbij zien komen, maar nog niet gebruikt

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Glow recepi is nieuw voor mij. Maar het meloen masker klinkt erg goed. Fijn dat ie zo goed intrekt in de huid.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten