Avène | Spray For Children Very High Protection SPF 50+


Vorige week was het weer prachtig weer en konden we eindelijk weer eens wat zonneproducten uitproberen. Rui mocht de Spray For Children Very High Protection SPF 50+ van Avène uittesten. Benieuwd of deze aan te raden is? Lees dan snel verder. 

De SPF 50+ Spray voor kinderen bevat een exclusieve combinatie van Sunsitive® Protection bestanddelen die het resultaat zijn van een onderzoek door Pierre Fabre. Het bevat een gepatenteerd filtersysteem met slechts 4 zonnefilters die een zeer brede, stabiele en langdurig doeltreffende UVB/UVA-bescherming bieden en optimaal worden verdragen. Daarnaast bevat het ook een uniek antioxiderend complex (Pretocoferyl + Thialidine) voor een globale bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Als laatste zit er ook nog het kalmerend, anti-irriterend en verzachtend thermaal water van Avène in. 


Ingrediënten:
Avène Thermal Spring Water (Avene Aqua). C12-15 Alkyl Benzoate. Coco-Caprylate/Caprate. Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [Nano]. Diisopropyl Adipate. Water (Aqua). Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine. Diethylhexyl Butamido Triazone. Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate. Glycerin. Butyl Methoxydibenzoylmethane. Decyl Glucoside. Benzoic Acid. Butylene Glycol. Caprylic/Capric Triglyceride. Caprylyl Glycol. Disodium Edta. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Helianthus Annuus Seed Oil). Hydroxycapric Acid. Lauryl Glucoside. Oxothiazolidine. Propylene Glycol. Sodium Benzoate. Sodium Citrate. Sodium Lauryl Glucose Carboxylate. Sorbic Acid. Tocopherol. Tocopheryl Glucoside. Xanthan Gum.

Hoe te gebruiken?
Breng voldoende product aan bij elke blootstelling aan de zond. Ook regelmatig opnieuw aanbrengen om de bescherming te blijven garanderen, zeker na het zwemmen, afdrogen of zweten.

De Avène Zonnespray beschikt over een nieuw open/stop-systeem waardoor het product nog handiger en milieuvriendelijker is. 

De spray heeft een vloeibare textuur die gemakkelijk uit te smeren is en snel intrekt. Het laat een beschermend laagje achter dat toch niet vettig aanvoelt of plakt. De huid voelt zacht en gehydrateerd aan. De spray zorgt er voor dat het product goed gedoseerd is en dankzij het nieuwe sluitsysteem kunnen die kleine handjes niet met het product knoeien. De crème is zeker een aanrader.

De producten van Avène zijn te koop bij de apotheek.

Welke zonneproducten gebruiken jullie voor jullie kinderen?

Reacties

  1. Jij hebt het mogen testen, en dus gekregen. Maar waar ik vooral benieuwd naar ben is de prijs :)
    Voor het lichaam zou ik bij kleine kinderen in ieder geval zorgen voor UV werende kleding. Maar dit voor de armen/nek en gezicht is wel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik doe mijn zoontje altijd UV werende kleding aan als hij buiten in het zwembadje gaat

      Verwijderen

Een reactie posten