Too Cool For School | Coconut Oil Serum Eye Patch


Naast gezichtsmaskers vind ik het heel fijn om een oogmaskertje te gebruiken. Bij Sephora kwam ik de Coconut Oil Serum Eye Patch van Too Cool For School tegen en aangezien ze ook nog eens in aanbieding waren kon ik niet anders dan ze mee te nemen om uit te proberen. Benieuwd of ze meegevallen zijn? Lees dan snel verder.


De innovatieve oogpatches van Too Cool For School verminderen tekenen van vermoeidheid. De hydrogel-patches met gel-textuur zitten boordevol hydraterende kokosolie uit Brazilië, die wallen verminderen, donkere kringen verlichten en de elasticiteit verbeteren. Ze dragen bij aan de natuurlijke vochtbarrière van de huid, beschermen tegen uitdroging en maken de huid voller om fijne lijntjes te verminderen en rimpels te voorkomen. De pads hechten zich aan de huid om zo de actieve anti-aging ingrediënten beter te kunnen opnemen.

Ingrediënten:
Water, Dipropylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Glycerin, Niacinamide, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceratonia Siliqua Gum, Chondrus Crispus PowderGlyceryl Stearate, Butylene Glycol, Cellulose Gum, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Centella Asiatica Extract, Polyacrylate-13, 1,2-HexanediolCocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Polyisobutene, Glyceryl Caprylate, Sodium Polyacrylate, Allantoin, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Hydrogenated Vegetable Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Fragrance

Hoe te gebruiken?
Reinig de huid vooraleer de oogpatches aan te brengen. Laat de patches 10 minuten zitten en masseer daarna het overgebleven serum is. 


Toen ik de verpakking opende was het eerste wat mij opviel dat de patches heel groot zjin. Veel groter dan de patches die ik gewoon ben. Ze sluiten mooi aan op de huid onder mijn ogen en ze blijven ook de hele tijd op hun plaats zitten. Ze voelden zo aangenaam aan dat ik na een tijdje niet meer door had dat ik de maskers nog aanhad. Mijn huid voelde erna heel zacht aan, zelfs de dagen erna nog en ook de donkere kringen onder mijn ogen zagen minder donker dan ervoor. Ik zou deze oogpatches zeker nog opnieuw aanschaffen.


De patches bevatten geen parabenen, sulfaten of minerale oliën en zijn geschikt voor alle huidtypes.

Ik kocht de Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch Bij Sephora voor € 1,99.

Kenden jullie het merk Too Cool For School al?

Reacties

  1. Ik ken dit merk nog niet. Deze eye patch lijkt me heel fijn! ( en ik ben dol op coconut)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O wat fijn dat ze groter zijn. Scheelt n hoop gepriegel. Kende het merk nog niet? Zijn er ook andere geuren? ❤️🍀

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het merk ken ik nog niet, maar weleens van die eyepatches gebruikt. Geeft een fijn, fris en wakker gevoel. En in dit geval: €1,99 is een fijne prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekkere prijs om het eens uit te proberen, ik ga het zeker onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ontzettend fijn lijkt me dit. Ik ga eens kijken of ik andere geuren kan bestellen. Ben niet gek op kokos, maar die patches bevallen me wel qua look en wat erin zit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ze lijken inderdaad heel groot! Wat zijn de prettigste (oog)maskers die je ooit geprobeerd hebt?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oooh deze lijken me heerlijk! ik geloof dat ik deze eens aan moet schaffen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik eigenlijk geen eyepatches maar misschien is het wel eens nodig haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten