Favorieten Juli

Niet te geloven dat de zomervakantie al voor de helft voorbij is. Zelf hadden wij de voorbije 2 weken vakantie. Wij trokken enkele dagen naar Nederland en voor de rest zijn we in België gebleven en hebben we enkele uitstapjes gedaan. Ik leerde ook enkele nieuwe producten kennen en zette mijn favorieten voor jullie op een rijtje.

Kneipp Mini-Foot-Spa

Ik doe mee aan de Covid Challenge van de Dodentocht en ga dus regelmatig wandelen. Na die wandeltochten kunnen mijn voeten wat extra verzorging gebruiken. Ik probeerde de Mini-Foot-Spa van Kneipp uit. Dit is een 2 stappen plan waarbij je eerst een voetbad neemt met de voetbadkristallen en daarna je voeten insmeert met de voetcrème. Die producten ruiken echt heerlijk. Zelfs de dagen erna voelden mijn voeten nog zacht aan. Ik heb al een back-up liggen en ga het erna zeker nog aanschaffen. 

Isana Cremepeeling Enjoy Summer

Een milde body scrub met vanille-extract en amandelolie. De scrub heeft echt een zomerse geur die meteen aan vakantie doet denken. De combinatie van vanille en monoï is echt heerlijk. De scrubdeeltjes zijn van gemalen schalen van cacaobonen. Mijn huid voelt na het scrubben lekker zacht aan. 

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water SPF 50

Ik had nog nooit eerder zonbeschermd water gebruikt en ik moet zeggen dat het mij goed bevallen is. Ik had verwacht dat het toch wat zou kleven maar dit is totaal niet het geval. Het product trekt snel in en laat een licht laagje achter maar voelt helemaal niet vettig of plakkerig aan. Je voelt eigenlijk bijna niet dat je een zonneproduct gebruikt hebt. 

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara 

Lang geleden dat er nog eens een make-up product tussen mijn favorieten stond. Ik gebruik bijna nooit mascara omdat ik lange wimpers heb en die telkens moet krullen of mijn brilglazen hangen vol product wat vervelend is. Onlangs kreeg ik de The Falsies Lash Lift Mascara van Maybelline en meteen van de eerste keer dat ik deze gebruikt heb was dit een favoriet. Het lange borsteltje zorgt ervoor dat de mascara gemakkelijk en evenredig aangebracht kan worden. Ik heb nog nooit klonters of aan elkaar geplakte wimpers gehad met deze mascara. Mijn wimpers zien er het prachtig uit en door dit resultaat ga ik vaker weer mascara gebruiken. 

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

 1. Ik ben benieuwd geworden naar de Kneipp Mini-Foot-Spa en Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara. Misschien probeer ik ze ook wel eens. Als ik denk aan mijn favorieten van afgelopen maand, dan denk ik als eerste aan de Lidl nagellakjes van de summer limited edition. Dat zijn echt mooie zomerse lakjes en ze zijn heel goedkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken me hele fijne producten! Ik heb zelf ook de Kneipp Minifoot-spa echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf ook de Kneipp footspa! Heerlijk is die! Ik ben ook wel benieuwd naar de Vichy water

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik gebruik zelf ook vichy spf en ben er ook erg tevreden over

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet speciaal iets nieuws ontdekt eigenlijk. Ik heb het nu vooral heel warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mieke | Miek's Mind18 augustus 2020 om 09:43

  Ik heb de Vichy 30 geloof ik, fijne spray op zich! vichy is sowieso een fijn merk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een scrub dat zeg ik nu al zo lang dat ik er terug eentje moet kopen en telkens komt het er niet van of ik vergeet het als ik in de winkel ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een voorstander van Kneipp ben ik wel! Dat is echt fijn om te gebruiken onder de douche met lekkere geurtjes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten