Sephora | Watermelon After-Sun Mask


Na het zonnen vind ik het heerlijk om een verfrissend gezichtsmasker te gebruiken. Bij Sephora kwam ik het Watermelon After-Sun Mask tegen. Dit is niet alleen een maskertje voor het gezicht maar ook voor de decolleté. Vooral naar dat laatste was ik benieuwd. Of de maskertjes bevallen zijn vertel ik jullie vandaag.


Het Watermelon After-Sun Mask is een verkoelend masker van bio-cellulose voor het gezicht en het decolleté dat je gebruikt na blootstelling aan de zon en dat ervoor zorgt dat je kleurtje langer mooi blijft. Het kalmeert niet alleen de huid maar hydrateert het ook om zo uitdroging te voorkomen. Watermeloen zit vol met anti-oxidanten zoals vitamine A, vitamine C en lypoceen en staat dan ook bekend voor zijn verkoelende, verfrissende en hydraterende kenmerken. 

Ingrediënten:
Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycereth-26, Dipotassium Glycyrrhizate, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Saccharide Isomerate, Hydroxyethyl Urea, PEG-32, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Arginine, Carbomer, Inositol, Panthenol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Xanthan Gum, Fragrance, Ethylhexylglycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Glyceryl Polyacrylate, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate,Tocopherol.

Hoe te gebruiken?
Het masker bestaat uit 2 delen. Verwijder voor het aanbrengen de beschermende laagjes van beide maskers en breng ze aan op een gereinigde, droge huid. Laat 15 minuten zitten. Daarna kan je het overgebleven serum inmasseren. 



Beide maskers zitten verpakt met aan elke kant een beschermend laagje. Van zodra ik dit verwijderde kleefde het masker aan elkaar en omdat ze zo dun zijn had ik schrik dat ze zouden scheuren. Eens ik masker goed aangebracht had bleef het mooi op zijn plaats zitten. Beide maskers voelden heel fris en aangenaam aan op de huid. Echt een aanrader na het zonnen. Ik kocht dit masker in de sale bij Sephora en zou het zeker nog aanschaffen, want het is heerlijk na een dagje zonnen.

Het Watermelon After-Sun Mask van Sephora kost momenteel € 5,99 maar ik kocht het in de sale voor € 1,61.

Wat denken jullie van een maskertje voor na het zonnen?

Reacties

  1. Hierbij nogmaals mijn reactie: zo'n after sun masker is inderdaad prettig voor je huid, en ik vind het een hele mooie prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt mij heerlijk om aan te brengen na het zonnen! Ook fijn dat er een masker voor het decolleté bij zit. Dat deel van de huid verbrand hier snel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat handig ook voor het decolleté! Lijkt me een erg fijn masker voor na een dag in de zon.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt wel goed. Vaak is een masker dat goed hydrateert ook goed voor de huid. Dus na het zonnen kalmeren lijk me wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Voor na het zonnen, nooit aan gedacht, zou eigenlijk wel goed zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijkt me een heel fijn masker! Ook handig dat er een extra masker bijzit voor je decollete. Die heb ik nog nooit eerder gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. had het ook nog nooit eerder gezien en eigenlijk wel jammer dat er niet meer merken zo'n masker uitbrengen

      Verwijderen
  7. Reacties
    1. in België is er nooit een Sephora geweest maar als ik er eentje in het buitenland tegen kom moet ik altijd eens binnen springen

      Verwijderen
  8. Ik snap wel dat het fijn is om een verkoelend masker te gebruiken. De zon kan je huid goed uitdrogen. Ziet er leuk uit ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Watermeloen �� ik vind het ultieme zomerfruit. Dit masker lijkt me heerlijk fris en zomers. Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten