Favorieten Juni


De voorbije maand heb ik weer heel wat leuke producten leren kennen. Ik nam er enkele favorieten uit en die laat ik jullie vandaag zien. Benieuwd? Lees dan snel verder. 


Vichy Minéral 89

De Minéral 89 bestaat uit de combinatie van een hoge concentratie van het mineraliserend thermaal water van Vichy en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong. Hierdoor verbetert de huidbarrière en wordt de huid elke dag gehydrateerd en sterker. Al na enkele dagen voelde ik een verschil. Mijn huid straalde meer en zag er ook beter uit. Deze extra stap doe ik dagelijks met plezier.

Nivea Sun Kids Sensitive & Protect & Play Gekleurde Roll-On

De voorbije dagen was het weer prachtig weer en dat wil zeggen dat we onze huid extra goed moeten beschermen. Voor Rui gebruikte ik de voorbije weken de Nivea Sun Roll-On’s. Ze beschermen de gevoelige kinderhuidjes tegen de schadelijke effecten van de zon. Het voordeel is dat ze ook extra waterbestendig zijn. Dankzij het handige roller systeem kunnen kinderen de zonnecrème zelf aanbrengen. Ook Rui doet dit nu gewoon zelf.

Kneipp Goodbye Stress Body Lotion


Een voedende en hydraterende body lotion die de huid lekker zacht maakt. De lotion heeft een heerlijke frisse geur die watermunt en rozemarijnolie bevat. De body lotion heeft een dunne textuur die gemakkelijk uitsmeert. Het product trekt snel in en plakt niet. Mijn huid voelt erna heel gehydrateerd en zacht aan.

Urtekram Rise & Shine Spicy Orange Blossom Hand Wash

Urtekram veranderde onlangs van look en bracht 3 nieuwe lijnen uit. Ik mocht enkele producten uit de Rise & Shine Spicy Orange Blossom lijn uittesten. Deze lijn heeft de warme geur van oranjebloesem en kruiden. De handwash maakt niet alleen je handen goed schoon maar verzorgt deze ook nog eens. Het product ruikt heerlijk en schuimt goed. Ik heb vaak dat mijn handen helemaal uitgedroogd zijn na het gebruiken van een handzeep en dat heb ik met deze zeep helemaal niet.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

 1. Leuke favorieten! De Kneipp body lotion en de NIVEA roller vind ik ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne producten! Zelf gebruik ik van Vichy de foundation ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goodbye stress zou ene goede zijn op dit moment

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb eigenlijk niet iets speciaals of nieuws ontdekt de afgelopen maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maeva van Rijen: Dat spul ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vichy Minéral 89 is een fijn product, evenals de Goodbye Stress bodylotion van Kneipp!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb de shampoobar in juni ontdekt en ben om :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat zou ik ook best leuk vinden een handenwash met oranjebloesem - dat ruikt echt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb zelf de tea tree olie weer helemaal het ontdekt!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten