The Beauty Dept | Foot Scrub & Mask


Af en toe gebruik ik een voetmasker om mijn voeten wat extra te verzorgen. Toen ik bij Action het Foot Scrub & Mask van The Beauty Dept zag liggen was ik toch benieuwd. Ik kende het merk niet en voor de prijs moest ik het zeker niet laten liggen. Benieuwd of het iets is? Lees dan snel verder. 


Het Foot Scrub & Mask is een verzorgingsroutine die bestaat uit 2 stappen en die ervoor zorgt dat je voeten weer extra zacht aanvoelen.

De eerste stap bestaat uit een scrub met abrikoos en amandel. De scrub exfolieƫrt en hydrateert de voeten, voorkomt eelt en scrubt dode huidcellen weg. Je brengt de scrub aan op je voeten, masseert het goed in de huid in en spoel daarna grondig af.

Stap 2 bestaat uit een leave-on voetmasker met ureum, sheaboter en amandelolie. Dit verzorgend voetmasker voedt en hydrateert de voeten. Je brengt het masker aan op schone, droge voeten en laat intrekken. Je hoeft het product dus niet af te spelen. 


De scrub ruikt heerlijk. De milde scrubdeeltjes verwijderen dode huidcellen en maakten mijn voeten lekker zacht. Het masker heeft een romige dikke structuur. Het product smeer gemakkelijk uit en trekt snel in. Ik had het gebruikt net voor het slapen gaan met cosy socks zodat het product goed kon intrekken. Het masker is heel voedend en zorgde ervoor dat mijn voeten de ochtend erna lekker zacht aanvoelden. Ik ga deze scrub en het masker zeker nog opnieuw aanschaffen. 


De Foot Scrub & Mask van The Beauty Dept is te koop bij Action. De exacte prijs weet ik niet meer maar het was zeker minder dan €1. 

Gebruiken jullie soms een scrub en masker voor jullie voeten? Hoe verwennen jullie jullie voeten?

Reacties

 1. Ik wist niet eens dat het bestond, masters voor je voeten, weer wat geleerd,l. Lijkt me wel wat na een lange wandeling šŸ˜€

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat kunnen mijn voeten wel gebruiken. Wat een koopje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu zou ik dit ook kunnen gebruiken nu ik nog effe moet wachten op de Pedicure.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu action hier weer toegankelijk is, weet ik wat ik bij een volgende bezoek zeker in het mandje moet gooien. ��

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn arme voetjes krijgen totaal geen zorg en aandacht eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt me een erg fijn maskertje voor de voeten. Even in de gaten houden als ik bij de Action ben.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten