Briogeo | Don’t Despair, Repair!™ Deep Conditioning Hair Cap System Kit


Wekelijks geef ik mijn haar een extra boost door een haarmasker te gebruiken. Onlangs testte ik de Don’t Despair, Repair!™ Deep Conditioning Hair Cap System Kit van Briogeo uit en vandaag vertel ik jullie hier meer over.

De Don’t Despair, Repair!™ Deep Conditioning Hair Cap System Kit is een tweedelig diep conditionerend systeem dat zorgt voor een optimale opname van herstellende voedingsstoffen om de glans en kracht van het haar te herstellen en het haar er weer gezond uit laat zien. 


De geconcentreerde reparatiebehandeling is samengesteld met haarversterkende en herstellende ingrediënten, waaronder algenextract, panthenol, b-vitamines en biotine, om zwak, beschadigd haar weer sterk, gezond en glanzend maakt. Rozenbottelolie bevat essentiële vetzuren die de het haar hydrateren en het kroezen tegen gaat. Algenextract bevat mineralen, antioxidanten en vitamines die het haar voeden en versterken. Vitamine B versterkt en herstelt de voeding van haar dat beschadigd is door hitte of chemische behandelingen. Shea Butter hydrateert en verzacht het haar. 


Het kapje houdt vocht vast waardoor de haarschubben open gaan om zo de herstellende voedingsstoffen van het masker beter te kunnen opnemen. De binnenkant van het kapje is doordrenkt met een ultra-voedende reparatie-essence die ervoor zorgt dat de schade van het haar herstelt wordt en het weer sterker maakt.

Hoe te gebruiken?
Breng eerst het volledige Don't Despair, Repair!™ Deep Conditioning Mask aan op gewassen, nat haar en masseer het in het haar in gedurende 30 seconden. Doe daarna de Don't Despair, Repair!™ Ultra Repair Essence-Infused Cap over je haar en masseer het haar zo’n 15 seconden. Laat het 15 minuten intrekken. Heeft je haar nood aan extra voeding dan mag je het kapje 60 min laten zitten. Hierna mag je het kapje verwijderen en je haar uitspoelen met warm water. 


De kit is eigenlijk heel gemakkelijk in gebruik. Je brengt het masker aan en het kapje erover. Ik heb het in bad gebruik zodat het de tijd heeft om in te trekken. Na het uitspoelen voelde mijn haar heel zacht aan en was het gemakkelijk doorkambaar. Ik had twee exemplaren en ze zijn me echt heel goed bevallen. Ik ben heel benieuwd naar de andere producten van dit merk.

De Briogeo haarverzorgingsproducten zijn gemaakt van 98% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen sulfaten, siliconen, ftalaten, parabenen, DEA of kunstmatige kleurstoffen.

De producten van Briogeo kan je online kopen.

Gebruiken jullie soms een haarmasker? Welke kunnen jullie mij aanraden?

Reacties

 1. Dit lijkt mij zeker wel wat! Mijn haar is vochtarm, en dit masker klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. respect !! elke week een haarmasker! dat zou ik dus gewoon elke week vergeten....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe dat altijd wanneer ik in bad ga, da heeft het de tijd om in te trekken. Als ik douche doe ik dat nooit

   Verwijderen
 3. Nog een keertje: het lijkt me een fijn jaarmarkt. Met een kapje zoals dit heb ik dat nog nooit gedaan. Maar zoals je het beschrijft, klinkt het wel praktisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me perfect voor mijn haar. En heel gemakkelijk ook. Zoals je zegt: ideaal om in bad op te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik wel eens een haarmasker, maar dat is inmiddels wel een tijdje geleden! Oeps! Goede reminder!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ai, je doet me eraan denken weer eens een haarmasker op te doen. Ik vergeet dat zo makkelijk...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten