Secret | Antiperspirant Deodorant


Al jaren gebruik ik een roller deodorant, meestal eentje van Nivea of Salt of the Earth. Toen ik onlangs een mailtje kreeg of ik enkele deo’s van Secret wou uitproberen was ik meteen enthousiast. Ik was heel benieuwd naar dit merk en zei dus zeker geen nee. Een beetje later mocht ik 3 van hun bestsellers ontvangen die ik natuurlijk uittestte en vandaag vertel ik jullie hier meer over. 


Een zweetgeur wordt geproduceerd wanneer bacteriën op de huid reageren met transpiratie wanneer deze door de huid naar buiten komt. Een gewone deodorant bevat vaak alcohol om deze bacteriën te doden. Deze producten verminderen de zweetvorming niet, maar zorgen ervoor dat het zweet minder zal ruiken doordat er minder bacteriën kunnen reageren met de transpiratie. Een antiperspirante of antitranspirante deodorant daarentegen bevat aluminiumzouten die de zweetkliertjes gedeeltelijk afsluiten, waardoor de transpiratie verminderd wordt. Deze producten richten zich dus niet op het minder laten ruiken van het zweet, maar op het tegengaan van de zweetvorming en voorkomt hierdoor het ontstaan van de zweetgeur.

De Secret antiperspirant deodorant is ontstaan in 1956 en is intussen uitgegroeid tot één van de populairste deo’s van de Verenigde Staten. Ik testte de drie van deze deo’s uit.

Secret Invisible Solid Powder Fresh




De Secret Invisible Solid Powder Fresh is de meest populaire deodorant van Secret. Deze antiperspirant deodorant heeft een hoog gehalte van het actief ingrediënt Aluminium zirconium tetrachlorohydrex gly en beschermt effectief tegen zweetvorming.

Voor een optimale werking kan je de Secret Powder Fresh voor het slapen aanbrengen. De antiperspirant werkt dan 's nachts om transpiratie tegen te gaan en blijft de volgende dag beschermen zonder dat je deze opnieuw moet aanbrengen. De stick laat geen witte vlekken na en ruikt heerlijk fris.

De Secret Invisible Solid Powder Fresh bevat 45 gr en kost €6,95.

Secret Invisible Solid Shower Fresh 



De Invisible Solid Shower Fresh bevat ook heeft een hoog percentage van het actieve ingrediënt Aluminium zirconium tetrachlorohydrex gly en gaat zweetvorming tegen. Deze is vergelijkbaar met de Powder Fresh variant.

Deze antiperspirant heeft een heerlijk schone en frisse geur en laat geen witte vlekken achter op je kleding.

De Secret Invisible Solid Shower Fresh bevat 73 gr en kost €8,95.

Secret Outlast Clear Gel Completely Clean 



De Secret Outlast Clear Gel zorgt voor maximale bescherming gedurende 48 uur en komt in de lekker fris ruikende Completely Clean variant. De Clear Gel houdt je de hele dag fris en zorgt ervoor dat je oksels de hele dag droog blijven. Secret Outlast is speciaal ontwikkeld om sneller te drogen dan andere heldere gels. De formule bevat sneldrogende ingrediënten die binnen enkele seconden verdampen, wat zorgt voor een fris en schoon gevoel.

De Secret Outlast Clear Gel Completely Clean bevat 73 gr en kost €10,95.

Je gebruikt alle 3 de deo’s door aan het wieltje onderaan de verpakking te draaien. Hierdoor komt het product naar boven en kan je het onder je oksels aanbrengen. Je hebt maar weinig product nodig voor een optimaal resultaat.


De laatste weken heb ik afwisselende de 3 deodorants getest en ik ben aangenaam verrast. Alle 3 zorgden ze ervoor dat ik de hele dag fris rook. Beide deosticks hebben een zachte poederige geur. Het creamy product laat een dun laagje achter die je de hele tijd tegen zweet beschermt. De gel deo was iets nieuws voor mij en ook deze is goed meegevallen. Ik had verwacht dat dit niet aangenaam zou aanvoelen maar dit is totaal niet het geval. Eerst voelt het wel nat aan maar het droogt snel waardoor je niet eens de indruk hebt dat je deo gebruikt hebt. Wanneer je op zoek bent naar een goeie deostick die ervoor zorgt dat je de hele dag fris blijft, zuinig in gebruik is en geen witte vlekken achterlaat dan kan ik je deze de Secret deo’s aanraden. Deze 3 zijn enkele van hun beste verkochte geuren en natuurlijk zijn er nog heel wat varianten. Er zit zeker wat voor jou tussen.

De deodorants van Secret zijn te koop op Exclusively.nl.

Kenden jullie dit merk al? Welke deo gebruiken jullie?

Reacties

  1. Ohh ik ben erg benieuwd naar deze. Ze lijken mij erg fijne deodorant. Ik kan niet zonder deo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ik ben fan van dit merk, fijn dat ze nu ook hier verkrijgbaar zijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Handig he, anders is het wachten tot je naar de VS ging en nu gemakkelijk verkrijgbaar

      Verwijderen
  3. Ik gebruik ook liever een spray. De gel en sticks lijken me te nat en plakkerig. Fijn dat het je wel aangenaam verrast heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij mij is het net omgekeerd. ik gebruik niet graag een spray

      Verwijderen
  4. Ik gebruik altijd liever sprays, dus zou dit niet snel kiezen. Wel fijn dat ze je zo goed bevallen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten