Kruidvat | Douchefoam So Creamy Coconut


Ik vind het heerlijk om een douchefoam te gebruiken. Heel wat merken hebben douchefoams in hun gamma en niet zo lang geleden heeft Kruidvat er ook enkele uitgebracht. Ik was benieuwd en ik ben voor de tropische geur met kokos gegaan. 


Kruidvat heeft momenteel drie varianten te koop: Rose met een bloemige geur, So Creamy Coconut met een tropische geur en Soft Care met een neutraal geurtje. Ik ben gek op kokos dus kon het ook niet anders dan dat ik deze eens wou uitproberen. 


De So Creamy Coconut Douchefoam is een heerlijk zachte en romige doucheschuim die verrijkt is met kokosolie. De mousse reinigt en verzorgt de huid mild. Je huid voelt achteraf schoon en zacht aan.

Ingrediƫnten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Butane, Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Isopropyl Palmitate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Coconut Oil, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Propane, Isobutane, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Hoe te gebruiken?
Voordat je het schuim gaat gebruiken moet je eerst de flacon goed schudden. Hou de bus rechtop als de mousse eruit spuit. Breng het product aan op een natte huid en spoel af met water. 


De verpakking is heel zomers en vrolijk. Dankzij het spuitsysteem kan je gemakkelijk het schuim doseren. Het schuim is lekker zacht en ruikt heerlijk zoet, maar van mij mocht de kokosgeur nog iets feller zijn. De geur blijft achteraf niet lang hangen maar dat vind ik niet zo erg. Ik ben zeker benieuwd naar de andere 2 varianten.

De Kruidvat Douchefoams zijn te koop bij Kruidvat en kosten € 2,49 per stuk.

Gebruiken jullie een douchefoams of toch liever een douchegel?

Reacties

 1. Ik vind het flesje zo vrolijk ogen, alleen daarom zou ik deze al wel eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van de kokosgeur dus deze ga ik zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op douchefoams, zo dol dat ik het millieu onvriendelijke aspect op de koop toe neem. Maar bij kokos trek ik een grens. Dat is wat mij betreft alleen om te eten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook en vindt hem zo lekker ruiken! Heb de andere 2 varianten ook en vindt die ook prima voor deze prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Douche foam vind ik erg prettig, alleen zou ik deze niet zo snel kopen aangezien ik niet van de geur van kokos houd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn nog 2 geurtjes misschien dat die wel iets voor jou zijn?

   Verwijderen
 6. Klinkt heerlijk douche foam. De verpakking is lekker vrolijk

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten