Sephora | The Rose Gold Mask & The Blue Mask


Regelmatig brengt Sephora nieuwe sheetmasks uit. Ik heb er al heel wat getest en vandaag laat ik jullie er nog 2 van zien. Het Rose Gold Mask en het Blue Mask. Benieuwd hoe die meegevallen zijn? Lees dan vlug verder. 


The Rose Gold Mask 

Het Rose Gold Mask is een verzorgend en hydraterend foliemasker verrijkt met rozenkwarts extract. Dit hydrateert en verzacht de huid en laat deze weer heropleven en maakt de teint zichtbaar mooier. Het masker bevat een foliemateriaal wat de huid helpt om de ingrediënten beter op te nemen.


Ingrediënten:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Lecithin, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Allium Chinense Bulb Extract, Sodium Hyaluronate, Glycosyl, Trehalose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrolyzed Rice Bran Extract, Quartz.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een schone en droge huid. Laat 15 minuten zitten, verwijder het masker en masseer het overtollige serum in de huid in. Het is niet nodig om de huid erna af te spoelen.


Meteen toen ik het masker uit de verpakking haalde merkte ik dat die foliemasker veel zwaarder woog dan een gewoon sheetmask en was ik bang dat het hierdoor niet goed op zijn plaats zou blijven. Dit was gelukkig niet het geval. Na het verwijderen van het masker was er nog wat serum over dat ik verder inmasseerde. Mijn huid voelde er na heel zacht en gehydrateerd aan.

The Blue Mask 

Het Blue Mask is verrijkt met saffierextract welke de huid weer meer kleur gaat geven en verfrist. De huid gaat er steviger, gladder, goed uitgerust en voller uitzien. Het foliemateriaal waaruit het masker gemaakt is zorgt ervoor dat de ingrediënten beter opgenomen worden door de huid. 


Ingrediënten:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Lecithin, Rice Ferment Filtrate (Sake), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Glycosyl Trehalose, Xanthan Gum, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Hyaluronate, Sapphire Powder, Menthol, Menthyl Lactate.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een schone, droge huid. Laat 15 minuten intrekken, verwijder het masker en masseer overtollig product in de huid. Afspoelen is niet nodig.


Dit masker voelde ik minder goed aanvoelen dan het Rose Gold masker. Het sloot niet zo mooi aan aan mijn gezicht en kwam precies altijd los. Jammer want voor de rest ben ik wel heel tevreden over dit masker. Mijn huid voelde zacht en gehydrateerd aan.

Ik kocht beide maskers voor € 2,24 per stuk in de sale bij Sephora.fr.

Gebruiken jullie vaak een gezichtsmasker? Zouden deze foliemaskers iets voor jullie zijn?

Reacties