Balea | Fuss Socken Maske


Tijdens de koude wintermaanden kunnen mijn voeten wat extra verzorging gebruiken en dan gebruik ik graag een voetmasker. Bij DM kwam ik er eentje tegen en die moest ik natuurlijk ook eens uitproberen. Vandaag vertel ik jullie meer over het Fuss Socken Maske van Balea. 


Het Balea voetmasker met limoenextract en avocado-olie zorgt voor een intensieve hydraterende verzorging van de voeten. Daarnaast beschermt het de huid en laat de voeten zijdezacht aanvoelen. Net wat mijn voeten kunnen gebruiken na elke dag opgesloten te zitten.

Ingrediƫnten:
Aqua, Glycerin, Cetyl Ethylhexanonate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Panthenol, Citrus Aurantifolia Fruit Extract, Persea Gratissima Oil, Olus Oil, Tocopherol, Zanthoxylum, Piperitum Fruit Extrakt, Lonicera Japonica Flower Extrakt, Citrus Paradisi Fruit Extrakt, Urea, Pullulan, Butylene Glycol, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Cellulose Gum, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Carbomer, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide 


Hoe te gebruiken?
Zorg ervoor dat je voeten schoon een droog zijn voordat je het masker aanbrengt. Haal de voetmaskers uit te verpakking en maak ze los van elkaar. Steek je voeten in de maskers en kleef ze dicht met de bijgevoegde stickers. Laat 20 minuten inwerken. Na het verwijderen van de maskers kan je het overgebleven serum inmasseren of schoonvegen met een doekje. 





De maskers zijn gemakkelijk aan te brengen, alleen blijven de stickers niet zo goed kleven. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal zodat ze niet snel kunnen scheuren of het product er door kan lekken. De voetmaskers voelen aangenaam aan. Na het verwijderen van de maskers zat er nog redelijk wat product op mijn voeten. Dit heb ik dan verder ingemasseerd. Mijn voeten voelden erna lekker zacht aan. Ik zou het masker zeker nog aanschaffen. 

Het Fuss Socken Maske kost € 2,95 en is te koop bij DM.

Gebruiken jullie soms een voetmasker?


Reacties

  1. Hihi, super leuk om te zien die voetmaskers! Voelt het ook aangenaam rond je voeten eens je deze aanhebt?

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben pedicure. Heb dit masker bij een klant met moeilijke voeten aangeprezen,met sukses, ze vond het een verademing,,!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten