Valentijns wishlist


Het is bijna Valentijn. Het is onmogelijk om naast al die rode hartjes of schattige beertjes kijken. Wij vieren dit eigenlijk niet echt omdat onze 'jubileum' de week ervoor valt en meestal doen we dat dan samen.


Dit jaar stelde ik toch een klein verlanglijstje samen met hints. Één van mijn favoriete beautywinkels als ik naar Nederland of Duitsland ga is Douglas. Jammer genoeg zit er geen winkel in België, maar hun webshops verzenden wel naar ons land. Handig toch. Ze hebben zoveel merken en ik slaagde erin om een leuk verlanglijstje op de maken. Kijken jullie mee? 



Bron: Douglas.nl
Marc Jacobs Eau so Fresh Daze

Ik ben gek op de Daisy Parfums van Marc Jacobs. Ik zag net dat ze een nieuwe lijn hebben: Daze. De lijn zou een frisse en fruitige twist hebben van de originele versie. Daze Eau so Fresh bevat sappige Witte Perzik en uitbundige Bloesems die zich vormen samen vormen tot een comfortabele frisheid, aangevuld met de sprankelende geur van Perzik. Deze gaat meteen op mijn wishlist.

Sand & Sky Australian Pink Clay Porefining Masker

Met een maskertje kan je mij altijd blij maken. Dit roze masker zag ik al zo vaak voorbij komen op sociale media dat ik toch wel heel benieuwd geworden ben.

Anastasia Beverly Hills Sultry Palette Oogschaduw

Als beautylover mag een oogschaduw palette natuurlijk niet ontbreken op mijn lijstje. Sultry bevat prachtige neutrale/nude kleuren waarmee je heel wat alledaagse looks kan maken.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum

Dit serum wil ik ook al heel lang eens uitproberen. Zeker nu ik richting de 40 ga kan ik wel iets gebruiken dat de zichtbare tekenen van huidveroudering tegen gaan. Daarnaast helpt het het natuurlijke zuiverings- en synchronisatieproces van de huidcellen te bevorderen zodat de huid beter kan herstellen van schade door externe factoren, zoals UV-licht, rook en vervuiling. Mijn huid kan dit zeker gebruiken.

Sol de Janeiro Getaway Lichaamsverzorgingsset

Eén van mijn favoriete geuren qua lichaamsproducten is die van Sol de Janeiro. Ik kwam dit setje tegen met de Brazilian Bum Bum Cream, de Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel en de Brazilian Crush Body Fragrance Mist.

Starskin Galaxy Glow Gezichtsverzorgingsset

De maskers van Starskin zien er altijd zo luxueus uit. De Galaxy Glow set bevat Het VIP Gold Mask, het Camellia Nourishing & Brightening masker, het Camellia Nourishing & Anti-Wrinkle masker, het Revamping eye mask en een Haarband.

Jo Malone Sweet Almond & Macaroon Kaars

Alleen al die naam klinkt heerlijk. De kaars heeft de geur van zoete amandel en romige kokosnoot verrijkt met en een vleugje vanille. Ik ben zo benieuwd.

Daarnaast vind ik het natuurlijk ook leuk om een boeketje bloemen te kregen of iets lekkers te gaan eten.

Geven jullie elkaar iets met Valentijn?


Reacties

  1. Wat een mooi verlanglijstje! Ik ben wel benieuwd naar het parfum van Marc Jacobs en de geurkaars. Wij vieren niet echt Valentijn meer, we zien het eerder als een goede gelegenheid om eens goed te gaan eten. Ook wij vieren eerder ons jaren samen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, dat palette van ABH ziet er mooi uit! Ik heb nog steeds niets van het merk gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten