Ideal of Sweden | Phonecases


De prachtige telefoonhoesjes van Ideal of Sweden komen heel vaak voorbij op Instagram of andere social media. Ik was al een tijdje benieuwd naar deze covers en vond het dan ook leuk dat ik er toegestuurd gekregen heb. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze prachtige telefooncovers. 


Port Laurent Marble 


Als eerste ging ik voor een hoesje met een marmer look. Marmer is al een hele tijd in en ik ben blij dat ik eindelijk een cover met marmer look heb. Bij Ideal of Sweden zijn er heel wat soorten en kleuren marmer en ik besloot voor het Port Laurent marmer te gaan. Port Laurent marmer heeft zwart als basiskleur met daarin gouden en blauwe highlights, wat ervoor zorgt dat de cover er elegant en luxueus uit ziet.

De Port Laurent Marble cover kost € 29,00.

Coral CrushMijn tweede hoesje is de Coral Crush uit de samenwerking tussen iDeal of Sweden en de modieuze influencer Hanna Friberg. Coral Crush combineert twee trends in één hoesje met het unieke agaatpatroon in een prachtig kleurenpalet op basis van koraaltinten. Agaat is een van de oudste edelstenen en wordt al duizenden jaren als decoratief materiaal gebruikt.

De Coral Crush cover kost € 39,99. Meestal gebruik ik van die zachte hoesjes omdat ik dacht dat deze meer bescherming gaven aan een telefoon maar dat is niet echt het geval. De hardcover hoesjes van Ideal of Sweden zijn heel stevig en beschermen mijn gsm goed, alleen hadden de hoesjes aan de boven en onderkant wat meer gesloten mogen zijn zodat ze die randen ook beter kunnen beschermen. Aan de binnenkant zit er een soort kussentje die ook nog eens voor extra bescherming zorgt. Voor de rest vind ik ze echt prachtig. Het gouden label met de naam van het merk zorgt voor een extra luxe toets.

Naast hoesjes kan je op hun website ook wallet cases, opladers, houders, screen protectors en andere accessoires kopen.

Momenteel loopt er een 3 voor de prijs van 2 actie op hun website en met de code "tdegheselle10"krijg je nog eens 10% extra korting hierop, zelfs als je maar 1 product koopt. Deze code is nog geldig tot 19 januari.

Kenden jullie Ideal of Sweden al?


Reacties

 1. Mooie hoesjes gebruik ze zelf verder eigenlijk niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die hoesjes stuk voor stuk prachtig, al heb ik nu al erg lang een transparant hoesje om m'n iPhone waardoor dat strakke design het beste uitkomt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie hoesjes. Ik kan eigenlijk niet kiezen welk hoesje ik het mooiste vind. Zelf heb ik een marmer hoesje van Primark rond mijn iPhone, daar ben ik ook heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. These cases for smartphones really look so cool. I especially like the black one. Does anybody know, where I can buy it? Thank you.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten