Garnier Skinactive | Hydra Bomb Eye Tissue Mask Green Tea & Hyaluronic Acid


Naarmate je ouder wordt verschijnen er kraaienpootjes of fijne lijntjes rond je ogen en gaan je oogcontouren er moe en saai uit. Garnier bracht onlangs het Hydra Bomb Eye Tissue Mask Green Tea & Hyaluronic Acid uit om dit tegen te gaan. Nu ik richting de 40 ga kan ik mij maar beter voorbereiden en daarom wou ik dit zeker eens uittesten. 
Het Hydra Bomb Eye Tissue Mask voor de buitenste ooghoeken is doordrenkt met een ultralichte hydraterende en verfrissende formule, verrijkt met groene thee-extract en hyaluronzuur. Deze rehydrateren die zone en strijken kraaienpootjes en fijne lijntjes glad en verstevigen het uiterlijk van de oogcontouren.

Hoe te gebruiken?
Breng de oogpatches aan op een gereinigde huid. Zorg dat ze goed aangedrukt zijn zodat ze in contact komen met de fijne lijntjes van de kraaienpootjes. Laat 15 minuten zitten en verwijder daarna de patches. Het overtollige serum kan je inmasseren of verwijderen met een wattenschijfje. Voor een extra verfrissend gevoel kan je het masker eerst bewaren in de koelkast.
Meestal gebruik ik een masker voor rond de ogen of patches voor onder de ogen. Patches voor langs de buitenste ooghoeken had ik nog niet eerder gezien. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en voelden aangenaam aan op de huid. Ze zijn wel veel groter dan de oogpatches die ik al getest heb. Je voelt de huid wat strakker worden. Mijn huid voelde erna zacht en gehydrateerd aan. Ik ga deze zeker nog aanschaffen.

Gebruiken jullie vaak een oogmasker?


Reacties

Een reactie posten