Gepersonaliseerde kerstkaarten van Smartphoto.be


Steeds minder mensen sturen kerstkaartjes. Ik moet toegeven dat ik er ook minder begon te sturen maar sinds ons zoontje Rui geboren is vind ik het leuk om elk jaar een kerstkaart met foto van hem te versturen. Ik mocht van Smartphoto.be kerstkaartjes uitkiezen. 
Op Smartphoto.be is er een grote keuze aan kerstkaarten en de kaarten zelf zijn beschikbaar in 5 formaten. Je kan een gewone foto kaart kiezen maar ook een gevouwen of een dubbele kaart. Ik ging zelf voor een gevouwen kaart en daar heb je dan een keuze aan 138 verschillende designs. Kiezen uit al deze designs was nog het moeilijkste van al.

Het bestellen gaat heel gemakkelijk. Ik heb de bestelling zelf op mijn smartphone gedaan. Je kiest het ontwerp en welke foto’s je wil gebruiken. De tekst en lettertype kan je naar eigen wens aanpassen. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van het kaartje. Je kan kiezen uit 3 papiersoorten: standaard glanzend papier, luxe parelmoer papier of stevig mat papier. Ik ging voor luxe parelmoer papier. Daarnaast zijn er nog extra opties beschikbaar zoals afgeronde hoeken of gekleurde enveloppen. Ik heb gekozen voor de afgeronde hoeken en gewoon de gratis witte bijpassende enveloppen. 

Ongeveer een weekje na het bestellen mocht ik mijn kaartjes ontvangen. De kaartjes zijn mooi afgewerkt en ook de foto’s komen goed tot hun recht. Je ziet meteen dat het papier van hoge kwaliteit is. Het was de eerste keer dat ik kaarten bij Smartphoto besteld heb en ben er heel tevreden over. Ik kan ze zeker aanraden.

Sturen jullie nog kerstkaartjes? Zo ja, verkiezen jullie een voorgedrukt kaartje of gaan jullie ook voor een persoonlijk?


Reacties