Ziaja | Cocoa Butter Haarmasker & Gezichtsmasker


Wekelijks gebruik ik gezichts-en haarmaskers om mijn huid en haar wat op te peppen en extra te verzorgen. Onlangs kreeg ik het Haarmasker en Gezichtsmasker uit de Cocoa Butter lijn van Ziaja. Vandaag vertel ik jullie mee over beide producten. 


De Cocoa Butter lijn richt zich op het reinigen en behandelen van de normale en droge huid. De producten uit deze lijn hydrateren de huid en voorkomen dat deze uitdroogt. Daarnaast verstevigen en verzachten ze niet alleen de huid maar beschermen deze ook tegen invloeden van buiten af.

De producten bevatten cacaoboter, wat een plantenvet is, dat wordt verkregen uit de zaden van volwassen cacaoboomvruchten. Cacaoboter is een van de meest stabiele vetten. Het bevat anti-oxidanten, die het ranzigheidsproces aanzienlijk vertragen en de ingrediënten 5 jaar lang in ongewijzigde staat houden zonder conserveermiddelen.

Cocao Butter Haarmasker

Een haarmasker is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Het geeft je haar een moment van regeneratie waarna je haar weer zal herleven en er mooier en gezonder uit zal zien. Het Cocao Butter Haarmasker verzacht de verstoorde haarstructuur en regenereert diep. Het voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten en versterkt de haarvezels. Dit masker vergemakkelijkt het uitkammen en voorkomt hierdoor beschadiging van het haar. Het haarmasker geeft het haar weer een natuurlijke, gezonde uitstraling. Het masker richt zich op droog en beschadigd haar. 




Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op vochtig, gewassen haar. Masseer het zachtjes in en laat 3 à 5 minuten intrekken. Daarna spoel je je haar grondig uit.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Polyquaternium-10, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Panthenol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid.

Het Cocoa Butter haarsmasker kost € 2,99 voor 200 ml.

Cocoa Butter Gezichtsmasker

Het Cocoa Butter Gezichtsmasker is een romig gezichtsmasker met voedende en hydraterende eigenschappen. Het regenereert de huid en vermindert zichtbaar de ruwe huid. Het masker zorgt voor een gezonde en natuurlijke uitstraling. Het masker is geschikt voor de normale en droge huid. 




Hoe te gebruiken?
Breng een dikke laag product aan op een gereinigd gezicht en nek. Vermijd hierbij de ogen en mond. Laat 10 à 15 minuten intrekken en daarna afspoelen met lauw water of verwijderen met een wattenschijfje. Je mag het masker 1 tot 2 keer per week aanbrengen.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Hexyl Laurate, Glycerin, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Lecithin, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance), Citric Acid, CI 47005 (D&C Yellow No. 10), CI 16035 (FD&C Red No. 40), CI 42090 (FD&C Blue No. 1).

Het Cocoa Butter Gezichtsmasker kost € 0,69.

Beide producten van deze lijn ruiken echt heerlijk. Het haarmasker maakte mijn haar lekker zacht en glanzend. Ik merkte ook dat ik meer volume had en het gemakkelijk te doorkammen was. Het gezichtsmasker voelde aangenaam aan op het gezicht. Mijn gezicht voelde erna gehydrateerd en zacht aan.

De producten van Ziaja kan je kopen op hun website www.ziajafocusonskin.nl.

Kenden jullie het merk Ziaja al?


Reacties

  1. Ik vind Ziaja een heerlijk betaalbaar merk. Deze producten zien er ook al zo fijn uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ken het merk zelf niet, ben door m'n krulhaar altijd erg gebonden aan producten speciaal daarvoor

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dit een heel leuk merk! Ben ook benieuwd naar de geur van deze lijn nu :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten