Garancia | Formule Ensorcelante Anti-Peau de Croco 3-En-1 Crème Corps


Het begint weer flink kouder te worden en dan kan je huid wat extra verzorging gebruiken. Ik heb tijdens die periode veel last van droge benen en die smeert ik dan altijd wat extra in. Onlangs kreeg ik de Formule Ensorcelante Anti-Peau de Croco 3-En-1 Crème Corps en die testte ik voor jullie uit. 



De Formule Ensorcelante Anti-Peau de Croco 3-En-1 Crème Corps is een crème die de huid niet alleen verstevigt, voedt en hydrateert gedurende 24 uur, maar ook exfoliëert zonder korreltjes en zonder erna af te spoelen.

De Formule Ensorcelante bevat biologische shea boter die de huid voedt en hydrateert. Biologische honing en roos extracten werken verzachtend en kalmerend. Vers citroensap trekt de huid samen en versterkt deze. Een cocktail van 3 wassen, jojoba, candelilla en rijst, zorgt voor natuurlijke filmogene krachten. Biologische lijnzaadolie is rijk aan omega 3 om de hydrolipdenfilm te versterken.



De doseringsvorm van deze formule werd opgewerkt om een niet-occlusieve pleister te vormen die de hydratatie van uw huid behoudt. Ze laat een niet vet tweede laagje op je huid na die onmiddellijk de huid binnendringt waardoor je meteen na het aanbrengen je je kan aankleden. In samenwerking met onderzoekers gespecialiseerd in plantenextracties innoveert Laboratoire Garancia door een nieuwe hightech magische formule te creëren op basis van HydrafiX9, een associatie van 9 botanische extracten met een gepatenteerd actief ingrediënt en salicylzuur.

Ingrediënten:
Aqua (Water/Eau)* , Glycerin*, Coco-Caprylate/Caprate*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter/Beurre*, Imperata Cylindrica Root Extract*, Parfum (Fragrance), Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil*, Polyglyceryl-10 Myristate*, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters*, Glyceryl Stearate*, Rosa Damascena Flower Water/Eau*, Menyanthes Trifoliata Leaf Extract*, Citrus Limon (Lemon) Fruit Water /Eau*, Mel (Honey) Extract*, Cetearyl Alcohol*, Sodium Stearoyl Lactylate*, Xanthan Gum*, Gellan Gum*, Caprylyl Glycol*, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Carbomer, Sodium Citrate*, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid*, Biotin*, Vanillin, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citral

Hoe te gebruiken?
Je brengt de crème aan op het hele lichaam met extra aandacht voor de droge zones of de plaatsen die versteviging nodig hebben zoals benen, handen of je nek. 



Eerst en vooral ruikt deze crème zo lekker. Het product smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Je kan meteen na het smeren je kleding aantrekken. Kortom alles wat je bij een bodycrème wil. Ik heb de crème enkel op mijn benen gebruikt omdat deze tijdens de koudere maanden vaak droog aanvoelen. De huid van mijn benen voelt zacht en gehydrateerd aan.

De producten van Garancia zijn online of bij de apotheek te koop.

Welke bodycrème gebruiken jullie?


Reacties