Favorieten oktober


Het einde van de maand is weer bijna in zicht. De voorbije maand hebben wij leuke dingen gedaan en ik heb ook weer leuke producten ontdekt. Lees je mee? 


Lush Boo! Shower Slime 


Toen ik dit potje opende bij Lush was ik meteen verkocht aan de zoete geur. Het doet me een beetje denken aan Snow Fairy. In het slijm zit bamboe-extract wat ook nog eens de dode huidcellen verwijdert. Dit slijm maakt de huid niet alleen schoon maar ook nog eens lekker zacht. Je gebruikt het door wat product te nemen en in te masseren in de vochtige huid. 

RainPharma Repair & Protect Foot Balm

Mijn voeten kunnen af en toe wat extra verzorging gebruiken. Toen ik de RainPharma box in huis had heb ik meteen deze voetcrème uitgetest. Ik heb mijn voeten voor het slapengaan met deze crème ingesmeerd, speciale sokjes erover en ’s ochtends voelden mijn voeten lekker zacht aan en ze zagen er ook minder droog uit. De tube ligt nu standaard op mijn nachtkastje.

Garancia Pschitt Magique Nouvelle Peau


Je huid goed reinigen is heel belangrijk. Een tijdje geleden mocht ik de Pschitt Magique voor het lichaam testen en de voorbije maand was die voor het gezicht aan de beurt. Dit is een micropeeling/reiniger in moussevorm zonder schurende korreltjes en zonder glycolzuur. Het doet zijn werk in slechts 30 seconden. Je mag het maar één keer per dag gebruiken en dan kan je ’s ochtends gebruiken om je huid te reinigen of ’s avonds om je make-up te verwijderen. Ook gevoelige huidjes mogen deze reiniger gebruiken.

Sephora Spirulina Mask Stick

Voor mij was het de eerste kennismaking met een gezichtsmasker in stickvorm.
Het doet een beetje denken aan een deodorantstick. Er zijn vier varianten en ik ging voor de spirulina versie. Deze richt zich om het reinigen van de huid. Door de stickvorm is het masker gemakkelijk aan te brengen en is het geen knoeiboel zoals bij sommige maskers. Het smeert goed uit en droogt snel op. Ook het verwijderen ervan gaat zonder moeilijkheden. Mijn gezicht voelde erna heel zacht en schoon aan. Je mag hiervan nog een uitgebreide review verwachten.

Familievakantie


Het leukste van de maand oktober was voor mij toch wel wanneer wij in het begin van de maand met de hele familie richting Spanje trokken voor de tachtigste verjaardag van mijn oma. Het was een leuk lang weekend met de hele familie. Genoten van de zon en het lekkere eten.


Hebben jullie favorietjes deze maand? Of hebben jullie iets leuks gedaan in oktober?

Reacties

 1. Je doet me eraan denken dat ik m'n sampletje Boo! Shower Slime maar eens moet gaan gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb eigenlijk geen speciale dingen, maar ik heb bij de Kruidvat wel gezichtsreinigingsdoekjes van het huismerk gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben in oktober naar Istanboel geweest en heb daar een aantal dagen van heerlijk weer en lekker eten genoten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn favorieten van deze maand is de eucerin 3 in 1 misselaire reinigingswater en een nyx foundation

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lodi: De Lush Boo! Shower Slime lijkt me heel fijn, oktober was heerlijk, met een weekendje weg met het gezin en de herfstvakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marion: Ik vind het wel grappig dat je het woord slijm gebruikt in je review. Daar heb ik heel andere beelden bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik gebruik niet veel beauty producten en we hebben de laatste kinderverjaardag op rij gevierd en zijn gaan bowlen met de familie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn favoriete aankoop deze maand was een nieuwe lippenbalsem van Rosebud. Een must have voor als het buiten weer koud en nat is

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten