Shoplog Antwerpen


Vorige week zaterdag ben ik voor het eerst sinds lang nog eens gaan shoppen in Antwerpen. Als beautyblogger heb ik natuurlijk enkele beautyproducten gekocht en vandaag laat ik jullie mijn mini shoplog zien. 


Primark 


Primark heeft de laatste tijd een uitgebreide keuze beautyproducten. Ik ging een kijkje nemen bij de maskertjes en besloot om er 3 mee te nemen. 


Primark x Alex Steinherr Pollution Solution City Mask 
€ 2,00
Dit maskertje had ik op de Oona Beauty Day gezien en wou ik graag eens testen. Je moet alles mengen en krijgt dan een jelly masker. Momenteel is het aan de helft van de prijs dus dat is mooi meegenomen.

PS...Brightening Gold Modelling Mask € 3,00
Nog een masker dat je zelf moet mengen tot een masker.

PS... Berries Sheet Mask
€ 2,00
Dit masker richt zich op het reinigen en voeden van de huid.

Lush
Op Instagram had ik gezien dat de Halloweencollectie verkrijgbaar was. Boo! Shower Slime €16,00
Een potje met zwart glitterslijm dat lekker zoet ruikt. Verzachtend maïsmeel en bamboe-extract reinigen je huid en maakt het zacht.

Punkin Pumpkin Bath Bomb € 6,95
Dit pompoentje maakt je badwater oranje. Het bevat verwarmend kaneel, verzachtend pompoenpoeder en frisse citrusoliën.

Bewitched Bubble Bar
€ 7.25
Dit betoverend katje kan je meerdere malen gebruiken. Gewoon telkens een stukje afbreken en verkruimelen. Het bevat het kruidige olibanum, bergamot en bramen.

Parfuma

Ik had nog een bon voor mijn verjaardag van Parfuma liggen en daarmee kocht ik een palette dat ik al heel lang op het oog had maar de prijs hield mij telkens wat tegen. Tom Ford Honeymoon Eye Quad
€ 76,00

Het palette heeft 4 prachtige kleurtjes die ideaal zijn voor de herfst. Het bevat een champagnekleur, bronsachtige kleur, een bessenkleur en een donkere pruimenkleur. De kleurtjes zijn heel mooi te combineren.

Naar welke producten zijn jullie het meeste benieuwd en willen jullie een review van lezen? 


Reacties

  1. Ahh, Bewitched, wat een leuk ding. Punkin Pumpkin heb ik ook gekocht. En Boo! ... Initieel was ik van plan over m'n Shower Slime-vrees te stappen en hem te proberen, maar die géúr! Ik hou echt niet van dat mierzoete, bah.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten