Garancia | Source Micellaire Enchantée Rose d’Antan


Wanneer ik make-up draag reinig ik erna altijd mijn huid met micellair water. Ik heb al verschillende merken getest en vandaag laat ik jullie er eentje met een rozengeur zien, namelijk de Source Micellaire Enchantée Rose d’Antan van Garancia. 


Source Micellaire Enchantée Rose d’Antan is een micellair reinigingswater dat 4 werkingen combineert in één product: het reinigt en verwijdert make-up (gezicht, ogen, lippen), het hydrateert, kalmeert en verlicht de huid.

Het micellair water bevat een extract van jonge gerstkiemen die rijk zijn aan antioxidanten en polyfenolen, wat het water onmiddellijk al zeer rijk aan vitaminen en mineralen maakt. De hydraterende en verzachtende formule vermindert irritaties, zuivert en verzorgt de huid in één beweging. 




Ingrediënten:
Aqua (water/ eau)*, PEG-6 caprylic/ capric glycerides, Hordeum vulgare juice*, biosaccharide gum-1*, glycerin*, glyceryl caprylate*, disodium EDTA, parfum (fragrance), sodium benzoate, citric acid, levulinic acid, ethyl vanillin, P-anisic acid, cetrimonium bromide, citronellol, geraniol, hydroxycitronellal, citral, sodium hydroxide. (*Natuurlijke oorsprong)

Hoe te gebruiken?
Draai het pompje naar links en volg de pijlen om de veiligheid te ontgrendelen. Druk met een wattenschijfje op het pompje om zo product op het schuifje te laten komen. Veeg met het vochtige watje over uw gelaat om alle make-up, onzuiverheden te verwijderen. Spoelen met water is niet nodig. 





Het pompje is heel handig in gebruik. Je verspilt geen product wat je soms wel kan hebben met bepaalde verpakkingen. Ook handig is dat je het kan sluiten, ideaal om mee te nemen op vakantie zonder dat deze kan lekken. Het water reinigt mijn huid goed en zorgt er voor dat deze ook goed gehydrateerd is. Het enige minpuntje vind ik de geur. Ik ruik graag rozen, maar niet in producten. Als het subtiel is vind ik het nog ok, maar deze vind ik toch ietsje overheersend.

De Source Micellaire Enchantée Rose d’Antan bevat 100 ml en kost ongeveer € 10,00. De navulling kost € 14,00 voor 400 ml.

De producten van Garancia zijn te koop bij de apotheek.

Gebruiken jullie een micellair water?


Reacties